Konu: Johnny_Pandolfo God Mode  (Okunma sayısı 297 defa)

#10 - 10.10.2024 23:43
Şuan discord kapalı olduğu için buraya not düşmekte fayda var; RUGGİERO isimli birliğimde bulunan arkadaşlarımı uyaramıyorum ne yazık ki. Buradan kendi arkadaşlarıma sesleniyorum rica ediyorum tahrik edici, trolleyici bir biçimde konuşmayın. Yetkililer zaten gereğini yapar. Şikayet açan arkadaşların fikirlerine saydı duyalım ve yetkili kararını bekleyelim. @apollo  @lurkeen

#11 - 11.10.2024 00:07
Ruggiero ekibinin şikayete atlamasını anlamadım, discord kapalı olabilir ama arkadaşların forum kurallarından haberi olması gerek. Semiz'inde birkaç ileti önce onlara dönüt olarak  :-\ atacağına uyarabilirdi. Şikayeti daha fazla kirletmezseniz sevinirim. Arkadaşların toxicleme çabasını da anlamadım, her neyse. Yetkili gereken işlemi uygular.
« Son Düzenleme: 11.10.2024 00:11 Rawzedna »

#12 - 11.10.2024 01:37
Ruggiero ekibinin şikayete atlamasını anlamadım, discord kapalı olabilir ama arkadaşların forum kurallarından haberi olması gerek. Semiz'inde birkaç ileti önce onlara dönüt olarak  :-\ atacağına uyarabilirdi. Şikayeti daha fazla kirletmezseniz sevinirim. Arkadaşların toxicleme çabasını da anlamadım, her neyse. Yetkili gereken işlemi uygular.

Onlar adına özür diliyorum. Haklısın, yetkili kararını beklemek en sağlıklısı olacak.

#13 - 11.10.2024 19:46
@semiz 20/20 Karakterin olabilir, dört kişi saldırıyor bizdede 20/20 var. Okadar vuruşa 50 hasar yiyorum diyorsun pek mantıklı gelmiyor. Saygılarla.  :sampanya:

#14 - 12.10.2024 00:06
@semiz 20/20 Karakterin olabilir, dört kişi saldırıyor bizdede 20/20 var. Okadar vuruşa 50 hasar yiyorum diyorsun pek mantıklı gelmiyor. Saygılarla.  :sampanya:

Güzel kardeşim ikimizinde videosunu karşılaştırırsan zaten aradaki farkı göreceksin. Olaya sadece senin videondan bakacak olursak evet ben dayak yiyorum fakat benim videomdan bakıldığı zamanda siz etkisiz hale geliyorsunuz. Elli tane hasar yedim demiyorum ve videomda bunun en büyük kanıtı. Orada saniye saniye kimin kime vurduğunu zaten açıklamışım. Bizzat oyun içinden arkadaşlarınıza yazdım ve dedim ki; "Şikayeti geri çekmeniz için değil, kafanızda ki soru işaretlerini kaldırmak için bilgisayarınıza teamviewer indirin ve benimle irtibata geçip bilgisayarımı, kendi bilgisayarınızdan dilediğiniz gibi kontrol edin." diyorum. Hile yapacak bir adam bu denli bir harekete başvurmaz, vuramaz. Bu teklifim hala geçerli. Güven probleminiz varsa alın bilgisayarımı kontrol edin. İndirilenlere, silinenlere, hangi siteye giriş yaptığıma kadar bakabilirsiniz. Bunu deme sebebim hem kafanızda ki soru işaretlerini kaldırmak hem de atılan iftirayı savuşturmak. Yapmadığım bir şey yüzünden size gelip "Şu, şu programı indirin ve bilgisayarıma dilediğiniz gibi bakın." diyecek kadar vicdanım rahat. Ve ben bunu dedikçe hala üste çıkmaya çalışıyorsun. Aynı teklifim admin kadrosu içinde geçerli. Gelip dosyalarımı, girdiğim, indirdiğim programları kontrol edebilirsiniz. Yetkili kararını merakla bekliyor olacağım.

#15 - 13.10.2024 10:53
brawl animine neden girmiyorsun ben onu anlamaıdm  :garip: animleri silerek üstünlük kurmuşsun, canının azalmamasına bir şey diyemem

#16 - 13.10.2024 16:15
brawl animine neden girmiyorsun ben onu anlamaıdm  :garip: animleri silerek üstünlük kurmuşsun, canının azalmamasına bir şey diyemem

Artık neredeyse akıl sağlığınızdan şüphe etmeye başladım. Attığım çoğu yanıtta sizlere diyorum ki; "Teamviewer indirin ve dosyalarımı kontrol edin. Adminler de şikayetçi olan oyuncularda bunu yapabilir. Bırakın oyun dosyalarımı, google indirme geçmişimde herhangi bir 3. Parti yazılım görürseniz direkt banlayın." diyorum. Adamlar hala yok dosyalar silinmiş, yok anim girmiyor, yok şu yok bu. Eee? İndir dediğim programı gel bilgisayarıma bak arkadaşım. Şikayetle herhangi bir alakanıda çözemedim doğrusu  ::) 

Silah ve araba modları, ses modlarını(silah sesi) saymazsak oyun dosyalarım tamamen orijinal. "Brawl animine girmemişsin." Demişsin. Tamda benim alanım olan bir konuya değinmişsin. Geçmişte Muay Thai, günümüzde BJJ dallarıyla uğraşan bir sporcu olarak şu cevabı vereceğim;
Her kim olursa olsun üzerine 5-6 kişi çullandığında eğer kaçacak yeri varsa kaçar ve öyle dövüşür.
İrlandalı boksörün videosunu izlersen demek istediğimi anlayacaksın. Adamın üzerine bir dünya adam çullanıyor ve kendisi rakiplerine 2-3 defa vuruyor, 6-7 adım geri atarak hem kalabalıktan uzaklaşıyor hemde önüne geleni kroşe ve direk yumruklarla indirip gardını korumaya devam ediyor ve kavga bitene kadar bunu tekrarlıyor. (SAMP'TA BUNU DESTEKLEYECEK MEKANİZMA YOK) Dövüş sanatları hakkında bilgi sahibi olmadan, şikayetle bir alakan olmamasına rağmen gelip burada çok bilmişlik taslaman beni güldürdü. Kısacası karakterimin üzerine çullandılar ve adam o kalabalıktan kaçıp kavgasına devam etti. Bir ara bilgisayar başından kalkıp Boks, Kick boks, muay thai antremanlarına gitmeni tavsiye ederim.

Diğer mevzuya gelecek olursak;
Kavgaya 156 hp le girdim ve 107 hp le çıktım. Bunuda savunmamda belirtmişim zaten bizzat loglara da bakılabilir. Olaya benim videomdan baktığımızda arkadaşları zorlanmadan dövüyoruz fakat karşı tarafın ekranından baktığımızda ise bu durum çok daha farklı bir sonuç veriyor. Ayrıca şikayet açan arkadaşlara oyun üzerinden ulaşıp "Teamviewer'dan bilgisayarıma bakın." Dememe rağmen oralı olmadılar. Kısacası ben artık yetkili kararını bekliyorum ve iftira atıp "animleri silmiş" dediğin için bu iftirayı yanıtlama gereği duydum.
« Son Düzenleme: 13.10.2024 17:44 semiz »

#17 - 20.10.2024 14:06
@Gerath @ByRevenge @Boreki

Sonuçlanabilir. Bir şikayetini belirtti, diğer taraf ise savunmasını yaptı.

#18 - 21.10.2024 11:42
Şikayet incelendi, god için yeterli kanıt bulunmamakta.