brawl animine neden girmiyorsun ben onu anlamaıdm
animleri silerek üstünlük kurmuşsun, canının azalmamasına bir şey diyemem
Artık neredeyse akıl sağlığınızdan şüphe etmeye başladım. Attığım çoğu yanıtta sizlere diyorum ki; "Teamviewer indirin ve dosyalarımı kontrol edin. Adminler de şikayetçi olan oyuncularda bunu yapabilir. Bırakın oyun dosyalarımı, google indirme geçmişimde herhangi bir 3. Parti yazılım görürseniz direkt banlayın." diyorum. Adamlar hala yok dosyalar silinmiş, yok anim girmiyor, yok şu yok bu. Eee? İndir dediğim programı gel bilgisayarıma bak arkadaşım. Şikayetle herhangi bir alakanıda çözemedim doğrusu
Silah ve araba modları, ses modlarını(silah sesi) saymazsak oyun dosyalarım tamamen orijinal. "Brawl animine girmemişsin." Demişsin. Tamda benim alanım olan bir konuya değinmişsin. Geçmişte Muay Thai, günümüzde BJJ dallarıyla uğraşan bir sporcu olarak şu cevabı vereceğim;
Her kim olursa olsun üzerine 5-6 kişi çullandığında eğer kaçacak yeri varsa kaçar ve öyle dövüşür.
İrlandalı boksörün videosunu izlersen demek istediğimi anlayacaksın. Adamın üzerine bir dünya adam çullanıyor ve kendisi rakiplerine 2-3 defa vuruyor, 6-7 adım geri atarak hem kalabalıktan uzaklaşıyor hemde önüne geleni kroşe ve direk yumruklarla indirip gardını korumaya devam ediyor ve kavga bitene kadar bunu tekrarlıyor. (SAMP'TA BUNU DESTEKLEYECEK MEKANİZMA YOK) Dövüş sanatları hakkında bilgi sahibi olmadan, şikayetle bir alakan olmamasına rağmen gelip burada çok bilmişlik taslaman beni güldürdü. Kısacası karakterimin üzerine çullandılar ve adam o kalabalıktan kaçıp kavgasına devam etti. Bir ara bilgisayar başından kalkıp Boks, Kick boks, muay thai antremanlarına gitmeni tavsiye ederim.
Diğer mevzuya gelecek olursak;
Kavgaya 156 hp le girdim ve 107 hp le çıktım. Bunuda savunmamda belirtmişim zaten bizzat loglara da bakılabilir. Olaya benim videomdan baktığımızda arkadaşları zorlanmadan dövüyoruz fakat karşı tarafın ekranından baktığımızda ise bu durum çok daha farklı bir sonuç veriyor. Ayrıca şikayet açan arkadaşlara oyun üzerinden ulaşıp "Teamviewer'dan bilgisayarıma bakın." Dememe rağmen oralı olmadılar. Kısacası ben artık yetkili kararını bekliyorum ve iftira atıp "animleri silmiş" dediğin için bu iftirayı yanıtlama gereği duydum.