Konu: Sam Sangermano ihlaller zinciri.  (Okunma sayısı 97 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.10.2024 15:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sam Sangermano @samsunmafiya33

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Dm, Birlik kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakter önce sokağıma gelip bir kaç el ateş etti, daha sonrasında hiç bir şey yokmuş gibi yanıma gelip role girdi. Rol bitiminde hiç bir şekilde agresif vs. yapmama rağmen banada ateş etti. Forum üzerinden kontrol ettiğim zamanda herhangi bir birlikte olmadığını farkettim. Bizim birlikten birisi ile sorun yaşamış olsa dahi bana ateş etme hakkı bulunmuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://hizliresim.com/ackgrge

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın en ağır cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 05.10.2024 15:56
Selamlar, arkadaş ile öncelikle ıdlewood üyeleriyle hüsümetimiz devam etmesine rağmen bir kaç kez bana misilleme uygulama uyguladıkları icin.
bende arkadaşlarını gördüm birlikte olduğunu gördüm ve sıktım kendimi korudum, eğer ben sıkmasaydım o sıkacaktı.

#2 - 05.10.2024 17:43
Log'lara bakılabilir, o anda üzerimde hiç bir silah yoktu ayrıca sen Sivil bir karakter olarak herhangi bir birliğe "Husumet" besleyemezsin. Kişiler ile olabilir fakat rolde ben sokakta durduğum için ya da öylesine orada bulunduğum için bana silah sıkamazsın. Çünkü sivil bir karaktersin ve beni tanımıyorsun, rolüm bile yok. Farklı bir savunma yoksa admin kararını bekleyebiliriz.  :vays: :nays:

#3 - 05.10.2024 23:02
Şahıs cezalandırılacak.

K&A