Konu: Michael_Bonozelli - Hile Kullanımı, Hileye göz yummak  (Okunma sayısı 255 defa)

#0 - 28.09.2024 23:41
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @zed_exe  Michael_Bonozelli
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @zed_exe
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.09.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: hileli video ile hile şikayeti açmış  :D
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Umarım üslubunu bozarak savunma yapmaz ki, savunma yapacak bir şeyi yok. Düpedüz hile kullanımı var.
« Son Düzenleme: 01.10.2024 00:55 Eswiper »

#1 - 28.09.2024 23:58
Yarın gün içerisinde savunmamı yapicağım.

#2 - 29.09.2024 10:48
kaydı ben almadım zaten, kaydı alan oyuncu birliğimizden birisi böyle bir şeyi bende yeni fark ediyorum. Bende isterim hilesiz temiz bir samp :sampanya: ancak bizde de olabilecek bazı oyuncular bunu gerçekleştiriyor. Herkes hakkını alabilir senin öyle çıkışın normal değil kayıtta da bariz görülmüş. Ben kayıt alamadığım için ve olayı yaşayan arkadaş bana videoyu attıgı için ben bir şikayet oluşturdum. Sonradan izleyince gördüm videodaki espyi herkes hakkı olanı alır. Dediğin gibi evet hile kullanımı var ama şunu anlamadım; videodaki karakter Drew_Cardella konu başlığı neden  Michael_Bonozelli - Hile Kullanımı, Hileye göz yummak? onu anlayamadım başta da söylediğim gibi kaydı alan da ben değilim herkes hakkı olanı alır. Daha fazla yanıt gelmiyecek İyi günler.

#3 - 29.09.2024 13:17
Sonuçta hileye göz yumuyorsun.

#4 - 01.10.2024 00:56
Kanıtlar yenilendi. @Sullivan arkadaş savunmasını yapmış, sonuçlanabilir kayıt zaman aşımına uğramadan.

#5 - 01.10.2024 01:19
Bu seferlik uyarıyorum, bundan sonra rol yaptığınız arkadaşlarınıza dikkat edin.