Konu: idlewood üyesi hile  (Okunma sayısı 601 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 25.09.2024 10:51
Nefret değil birader, nasıl bir ihlal gördügümüzde sikayet oluşturuyorsak aynısını sizin için de yaptık, pek kin gibi bir şey yok yani  O:-) ayrıca o kadar hızlı a - d yapmanın imkanı yok, ya framevigilante ya da gamespeed kullanıyorsun. ve de attıgın 4 hit + crossun o kadar hızlı küçülmesi için bpl kullanman gerekir. Öyle yani kullanma gerek yok.  :garip:
  Orada yamaç olduğundan dolayı, gta bugu, hızlı bir şekilde a-d yapıyormuşum gibi durmuş. Karşı tarafın gözünden gayet normal bir şekilde peek attığım belli olabilir, crossum ise açılıp kapanıyor? Tekrardan söylüyorum, videoda gamespeed söz konusu bile değil, o videonun devamı var.
Frame falan dostum yok öyle seyler dağ bugu dağ dağ  :garip: anlarsın ya  :D neyse ya dağ bugu diye Frame açsın değil mi herkes oh mis neyse kafana gore takıl çok da kasmamak gerek 500mblik oyun oynuyoz
Dostum neden böyle bişey yapma gereği duyayım? Orada zaten üstünlük bizde, god açmana rağmen. Üslubunu koru, saygısızlık etme. 500 mb'lik oyunun hatalarının az mı olacağını düşünüyorsun? Üstelik attığım video şikayet videosu, şikayet etmek için açtığım kayıtta 3. parti yazılımı neden kullanayım? (Varsayım.) Ki GTA dosyamın içinde herhangi bir 3. parti yazılım bulundurmuyorum. God'dan şikayet yiyince, nereye saldıracağını şaşırmışsın.
O dağlık dediğin alan olsa bile yaptığın a - d yavaş olur o kadar hızlı olmasının imkanı yok yani ayrıca god sikayetini ben yedim arkadaşım görmüş ve şikayet oluşturmuş gerisi @ByRevenge kalmis iyi forumlar
Videodaki a-d gayet normal, neresi hızlı onu anlayamadım. https://streamable.com/i8j1sv > arkadaşla olan rolün devamı, hiç bir şekilde gamespeed olmadığı anlaşılıyor. İyi forumlar.
Gamespeed demiyoruz hayatım benim Frame vigilante aim alırken X ve Y eksen hareketinde olan kisitlamayi kaldıran bir .asi uzantısıdır bunu kullandığında aim alırken yaptığın a - d hareketini diğer oyunculardan hızlı olarak yaparsın gamespeed ise oyun hızını arttırır sana gamespeed suçlaması yapmıyoruz sana bpl ve Frame şikayeti açtık buna dair düzgün bir savunma alamadık dağ bugu dediğin olay ise gayet saçma açıklanıyor sonuçlanabilir

#21 - 25.09.2024 10:59
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyzee_Allen @Dwex07
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @aliportal
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda yer almakta

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: videoda gözüktüğü üzere framerate vigilante + olarak gamespeed veya bpl mevcut, video üzerinde hiçbir oynama yoktur arkadaşların kendi şikayetinden aldım videoyu.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): arkadaşım kendini zeki sanma videoyu yedekledim
"Hayatım" gibi hitap şekilleri kullanma. Burda gamespeed veya dediği için attım videoyu, açtığınız şikayetten bi habersiniz. Sonuçlanabilir.

#22 - 25.09.2024 12:22

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: videoda gözüktüğü üzere framerate vigilante + olarak gamespeed veya bpl mevcut, video üzerinde hiçbir oynama yoktur arkadaşların kendi şikayetinden aldım videoyu.

"Hayatım" gibi hitap şekilleri kullanma. Burda gamespeed veya dediği için attım videoyu, açtığınız şikayetten bi habersiniz. Sonuçlanabilir.
Ne alakası var pek anlamadım kardo ben Frame üzerinden gidiyorum iki videoda da zaten gamespeed yok açan arkadaş "idlewood üyesi hile" olarak açmış ben gördüğüm şeyi söylüyorum zaten karşında olan benim istersen netleştirmek için ben, galara, sen ve saulsadman bunu discord uzerinde konuşabiliriz sonuçta insan evladiyiz değil mi? Discord adresini atabilirsin akşama doğru gevezelik edebiliriz bence

#23 - 25.09.2024 21:27

Ne alakası var pek anlamadım kardo ben Frame üzerinden gidiyorum iki videoda da zaten gamespeed yok açan arkadaş "idlewood üyesi hile" olarak açmış ben gördüğüm şeyi söylüyorum zaten karşında olan benim istersen netleştirmek için ben, galara, sen ve saulsadman bunu discord uzerinde konuşabiliriz sonuçta insan evladiyiz değil mi? Discord adresini atabilirsin akşama doğru gevezelik edebiliriz bence
Discord üzerinden konuşulacak bişey yok, dediğim gibi orada gamespeed ibaresi kullanıldıgı için attıgım bir video. Tekrardan ve tekrardan frame mevzusuna gelecek olursak videoda aşırı hızlı bir şekilde a-d yapmıyorum, bana orada hit atabilirdin, sana karşı kurulan bir üstünlük söz konusu değil + kullanmıyorum zaten. Son iletim.

#24 - 25.09.2024 21:50
savunma gerçekleşmiş, sonuçlanabilir

#25 - 02.10.2024 02:18
Şikayet incelendi,

Video da gözüken ağaçta görünmez obje yok, hitler normal.
A-D için ise kanıt yetersiz.