0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: aliportal - 24.09.2024 07:17Alıntı yapılan: Dwex07 - 23.09.2024 21:58Alıntı yapılan: aliportal - 22.09.2024 21:55Alıntı yapılan: Dwex07 - 22.09.2024 12:23Alıntı yapılan: aliportal - 22.09.2024 01:37Nefret değil birader, nasıl bir ihlal gördügümüzde sikayet oluşturuyorsak aynısını sizin için de yaptık, pek kin gibi bir şey yok yani ayrıca o kadar hızlı a - d yapmanın imkanı yok, ya framevigilante ya da gamespeed kullanıyorsun. ve de attıgın 4 hit + crossun o kadar hızlı küçülmesi için bpl kullanman gerekir. Öyle yani kullanma gerek yok. Orada yamaç olduğundan dolayı, gta bugu, hızlı bir şekilde a-d yapıyormuşum gibi durmuş. Karşı tarafın gözünden gayet normal bir şekilde peek attığım belli olabilir, crossum ise açılıp kapanıyor? Tekrardan söylüyorum, videoda gamespeed söz konusu bile değil, o videonun devamı var.Frame falan dostum yok öyle seyler dağ bugu dağ dağ anlarsın ya neyse ya dağ bugu diye Frame açsın değil mi herkes oh mis neyse kafana gore takıl çok da kasmamak gerek 500mblik oyun oynuyoz Dostum neden böyle bişey yapma gereği duyayım? Orada zaten üstünlük bizde, god açmana rağmen. Üslubunu koru, saygısızlık etme. 500 mb'lik oyunun hatalarının az mı olacağını düşünüyorsun? Üstelik attığım video şikayet videosu, şikayet etmek için açtığım kayıtta 3. parti yazılımı neden kullanayım? (Varsayım.) Ki GTA dosyamın içinde herhangi bir 3. parti yazılım bulundurmuyorum. God'dan şikayet yiyince, nereye saldıracağını şaşırmışsın.O dağlık dediğin alan olsa bile yaptığın a - d yavaş olur o kadar hızlı olmasının imkanı yok yani ayrıca god sikayetini ben yedim arkadaşım görmüş ve şikayet oluşturmuş gerisi @ByRevenge kalmis iyi forumlar Videodaki a-d gayet normal, neresi hızlı onu anlayamadım. https://streamable.com/i8j1sv > arkadaşla olan rolün devamı, hiç bir şekilde gamespeed olmadığı anlaşılıyor. İyi forumlar.
Alıntı yapılan: Dwex07 - 23.09.2024 21:58Alıntı yapılan: aliportal - 22.09.2024 21:55Alıntı yapılan: Dwex07 - 22.09.2024 12:23Alıntı yapılan: aliportal - 22.09.2024 01:37Nefret değil birader, nasıl bir ihlal gördügümüzde sikayet oluşturuyorsak aynısını sizin için de yaptık, pek kin gibi bir şey yok yani ayrıca o kadar hızlı a - d yapmanın imkanı yok, ya framevigilante ya da gamespeed kullanıyorsun. ve de attıgın 4 hit + crossun o kadar hızlı küçülmesi için bpl kullanman gerekir. Öyle yani kullanma gerek yok. Orada yamaç olduğundan dolayı, gta bugu, hızlı bir şekilde a-d yapıyormuşum gibi durmuş. Karşı tarafın gözünden gayet normal bir şekilde peek attığım belli olabilir, crossum ise açılıp kapanıyor? Tekrardan söylüyorum, videoda gamespeed söz konusu bile değil, o videonun devamı var.Frame falan dostum yok öyle seyler dağ bugu dağ dağ anlarsın ya neyse ya dağ bugu diye Frame açsın değil mi herkes oh mis neyse kafana gore takıl çok da kasmamak gerek 500mblik oyun oynuyoz Dostum neden böyle bişey yapma gereği duyayım? Orada zaten üstünlük bizde, god açmana rağmen. Üslubunu koru, saygısızlık etme. 500 mb'lik oyunun hatalarının az mı olacağını düşünüyorsun? Üstelik attığım video şikayet videosu, şikayet etmek için açtığım kayıtta 3. parti yazılımı neden kullanayım? (Varsayım.) Ki GTA dosyamın içinde herhangi bir 3. parti yazılım bulundurmuyorum. God'dan şikayet yiyince, nereye saldıracağını şaşırmışsın.O dağlık dediğin alan olsa bile yaptığın a - d yavaş olur o kadar hızlı olmasının imkanı yok yani ayrıca god sikayetini ben yedim arkadaşım görmüş ve şikayet oluşturmuş gerisi @ByRevenge kalmis iyi forumlar
Alıntı yapılan: aliportal - 22.09.2024 21:55Alıntı yapılan: Dwex07 - 22.09.2024 12:23Alıntı yapılan: aliportal - 22.09.2024 01:37Nefret değil birader, nasıl bir ihlal gördügümüzde sikayet oluşturuyorsak aynısını sizin için de yaptık, pek kin gibi bir şey yok yani ayrıca o kadar hızlı a - d yapmanın imkanı yok, ya framevigilante ya da gamespeed kullanıyorsun. ve de attıgın 4 hit + crossun o kadar hızlı küçülmesi için bpl kullanman gerekir. Öyle yani kullanma gerek yok. Orada yamaç olduğundan dolayı, gta bugu, hızlı bir şekilde a-d yapıyormuşum gibi durmuş. Karşı tarafın gözünden gayet normal bir şekilde peek attığım belli olabilir, crossum ise açılıp kapanıyor? Tekrardan söylüyorum, videoda gamespeed söz konusu bile değil, o videonun devamı var.Frame falan dostum yok öyle seyler dağ bugu dağ dağ anlarsın ya neyse ya dağ bugu diye Frame açsın değil mi herkes oh mis neyse kafana gore takıl çok da kasmamak gerek 500mblik oyun oynuyoz Dostum neden böyle bişey yapma gereği duyayım? Orada zaten üstünlük bizde, god açmana rağmen. Üslubunu koru, saygısızlık etme. 500 mb'lik oyunun hatalarının az mı olacağını düşünüyorsun? Üstelik attığım video şikayet videosu, şikayet etmek için açtığım kayıtta 3. parti yazılımı neden kullanayım? (Varsayım.) Ki GTA dosyamın içinde herhangi bir 3. parti yazılım bulundurmuyorum. God'dan şikayet yiyince, nereye saldıracağını şaşırmışsın.
Alıntı yapılan: Dwex07 - 22.09.2024 12:23Alıntı yapılan: aliportal - 22.09.2024 01:37Nefret değil birader, nasıl bir ihlal gördügümüzde sikayet oluşturuyorsak aynısını sizin için de yaptık, pek kin gibi bir şey yok yani ayrıca o kadar hızlı a - d yapmanın imkanı yok, ya framevigilante ya da gamespeed kullanıyorsun. ve de attıgın 4 hit + crossun o kadar hızlı küçülmesi için bpl kullanman gerekir. Öyle yani kullanma gerek yok. Orada yamaç olduğundan dolayı, gta bugu, hızlı bir şekilde a-d yapıyormuşum gibi durmuş. Karşı tarafın gözünden gayet normal bir şekilde peek attığım belli olabilir, crossum ise açılıp kapanıyor? Tekrardan söylüyorum, videoda gamespeed söz konusu bile değil, o videonun devamı var.Frame falan dostum yok öyle seyler dağ bugu dağ dağ anlarsın ya neyse ya dağ bugu diye Frame açsın değil mi herkes oh mis neyse kafana gore takıl çok da kasmamak gerek 500mblik oyun oynuyoz
Alıntı yapılan: aliportal - 22.09.2024 01:37Nefret değil birader, nasıl bir ihlal gördügümüzde sikayet oluşturuyorsak aynısını sizin için de yaptık, pek kin gibi bir şey yok yani ayrıca o kadar hızlı a - d yapmanın imkanı yok, ya framevigilante ya da gamespeed kullanıyorsun. ve de attıgın 4 hit + crossun o kadar hızlı küçülmesi için bpl kullanman gerekir. Öyle yani kullanma gerek yok. Orada yamaç olduğundan dolayı, gta bugu, hızlı bir şekilde a-d yapıyormuşum gibi durmuş. Karşı tarafın gözünden gayet normal bir şekilde peek attığım belli olabilir, crossum ise açılıp kapanıyor? Tekrardan söylüyorum, videoda gamespeed söz konusu bile değil, o videonun devamı var.
Nefret değil birader, nasıl bir ihlal gördügümüzde sikayet oluşturuyorsak aynısını sizin için de yaptık, pek kin gibi bir şey yok yani ayrıca o kadar hızlı a - d yapmanın imkanı yok, ya framevigilante ya da gamespeed kullanıyorsun. ve de attıgın 4 hit + crossun o kadar hızlı küçülmesi için bpl kullanman gerekir. Öyle yani kullanma gerek yok.
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyzee_Allen @Dwex07 Olaya dahil olan şahit karakter adı: @aliportal Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda yer almaktaİhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: videoda gözüktüğü üzere framerate vigilante + olarak gamespeed veya bpl mevcut, video üzerinde hiçbir oynama yoktur arkadaşların kendi şikayetinden aldım videoyu.Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kanıtlar: GösterGizlehttps://streamable.com/qxbs5vEk açıklamalar(varsa): arkadaşım kendini zeki sanma videoyu yedekledim
Alıntı yapılan: saulsadman - 21.09.2024 22:27Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyzee_Allen @Dwex07 Olaya dahil olan şahit karakter adı: @aliportal Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda yer almaktaİhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: videoda gözüktüğü üzere framerate vigilante + olarak gamespeed veya bpl mevcut, video üzerinde hiçbir oynama yoktur arkadaşların kendi şikayetinden aldım videoyu.Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kanıtlar: GösterGizlehttps://streamable.com/qxbs5vEk açıklamalar(varsa): arkadaşım kendini zeki sanma videoyu yedekledim "Hayatım" gibi hitap şekilleri kullanma. Burda gamespeed veya dediği için attım videoyu, açtığınız şikayetten bi habersiniz. Sonuçlanabilir.
Alıntı yapılan: Dwex07 - 25.09.2024 10:59Alıntı yapılan: saulsadman - 21.09.2024 22:27Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyzee_Allen @Dwex07 Olaya dahil olan şahit karakter adı: @aliportal Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda yer almaktaİhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: videoda gözüktüğü üzere framerate vigilante + olarak gamespeed veya bpl mevcut, video üzerinde hiçbir oynama yoktur arkadaşların kendi şikayetinden aldım videoyu.Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kanıtlar: GösterGizlehttps://streamable.com/qxbs5vEk açıklamalar(varsa): arkadaşım kendini zeki sanma videoyu yedekledim "Hayatım" gibi hitap şekilleri kullanma. Burda gamespeed veya dediği için attım videoyu, açtığınız şikayetten bi habersiniz. Sonuçlanabilir.Ne alakası var pek anlamadım kardo ben Frame üzerinden gidiyorum iki videoda da zaten gamespeed yok açan arkadaş "idlewood üyesi hile" olarak açmış ben gördüğüm şeyi söylüyorum zaten karşında olan benim istersen netleştirmek için ben, galara, sen ve saulsadman bunu discord uzerinde konuşabiliriz sonuçta insan evladiyiz değil mi? Discord adresini atabilirsin akşama doğru gevezelik edebiliriz bence