Konu: Alex_Cooper CarJack Şikayet  (Okunma sayısı 67 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.09.2024 01:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alex_Cooper @Kılıç

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jenna_Lovely @RoleXpert

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30 ‎Eylül ‎2024 ‎Pazartesi, ‏‎00:59:39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: NonRP, Carjack

Alıntı
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
 Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Jenna ile rol içerisindeydim sohbet ediyordum, Elegy model aracımın içindeydim. Alex isimli karakter bisiklet ile geldi yanımızda durdu bisikletten indi, araca yaklaşıp balığa bırakmamı istedi, "Atla." der demez yan koltuktan binerek carjack attı, benim emote atarak engellememe fırsat bile tanımadı, /dene atarak role uygun şekilde hareket etmedi, beni araçtan attığına dair bir rol bile yapmadı, "Tezgaha düşürür, aracı çalar" diye bir rol ben görmedim, aracın dışında olsam neyse, benden bu kadar, bir savunması olduğunu düşünmüyorum, teşekkürler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş daha öncesinden zaten birden fazla kez Trolling yüzünden ceza almış, çok da şaşırtıcı değil :garip: :garip:. Ekran görüntüsündeki tam ortada gözüken mavi Elegy model araç carjack atılan bana ait olan araç.

#1 - 30.09.2024 01:28
"Car Jack" için yeterli bir kanıt gözükmüyor, şahıs "Hatalı Emote"den cezalandırılacak.

K&A