Konu: DM+META  (Okunma sayısı 375 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 26.09.2024 18:18
Ne bu arkadaşlar? Düşünce, kin yapmanızın mânâsı yok. Sıkmaya devam ettiniz, ve devam etmeye gidiyoruz. Videolar tarafımca müsait bir vakit atılacak, yönetimi kandırmanın bir tutumu yok. @Razy bu durumdan bi-haberdar, beklemede kalın.  ;)
Sen ne alaka? Açtığım şikayette senin adını geçmiyor.
Geçmesin, geçmesine gerek yok. Sadece tarafımca ileti gelecek beklemede kalın. ;)

#21 - 26.09.2024 18:21
Ne bu arkadaşlar? Düşünce, kin yapmanızın mânâsı yok. Sıkmaya devam ettiniz, ve devam etmeye gidiyoruz. Videolar tarafımca müsait bir vakit atılacak, yönetimi kandırmanın bir tutumu yok. @Razy bu durumdan bi-haberdar, beklemede kalın.  ;)
Sen ne alaka? Açtığım şikayette senin adını geçmiyor.
Geçmesin, geçmesine gerek yok. Sadece tarafımca ileti gelecek beklemede kalın. ;)
Geçmesine gerek var, şikayette senin alakan yoksa buraya ileti atamazsın. Bir şikayetin varsa eğer yeni bir ileti oluşturabilirsin ama benim şikayetimde değil kendi şikayetinde.  :o
« Son Düzenleme: 26.09.2024 18:24 Wissas »

#22 - 26.09.2024 18:34
Meta + DM savunmasını, birlik üyelerinin adına da yapacağım. Şikayeti çelmene gerek yok, sakin kal. ::)

#23 - 26.09.2024 18:40
Meta + DM savunmasını, birlik üyelerinin adına da yapacağım. Şikayeti çelmene gerek yok, sakin kal. ::)
Sakinim dosti benlik sıkıntı yok, yap savunmanı seni de görelim. ;)

#24 - 26.09.2024 18:47
İncelemede.

#25 - 28.09.2024 04:06
Merhaba, şikayet incelendi.

Slavko_Ugljanin karakteri /b kapsamında ceza alacak. Ek olarak "Idlewood avlayalım. " lafı için uyarıyorum. Idle ile birliğinizin savaş bildirimi bulunmuyor, savaşta değilsiniz. Kafanıza göre kimseye sıkamazsınız, girişim halinde ağır bir yaptırım alacaksınız. @Hasmımyaşamaz
Jairo_DelPozo karakteri Deathmatching kapsamında cezalandırılacak.
@money scammer Bu seferlik uyarıyorum, sadece forum cezası alacaksınız. Etiketli olmadığınız şikayete dahil olamazsınız, birlik üyeniz adına oluşum şikayeti haricinde savunma yapamazsınız. Tekrarında oyun için yaptırım alacaksınız.

K&A