Konu: @sukutt @Timodi @et yiyen çiçek ihlaller zinciri :/  (Okunma sayısı 291 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 20.12.2024 01:01
Rolde bir sorun göremiyorum, bizi niye dövdüğüne dair konuşmaya geldik, seni dost olarak gördüğümüz artık dost olmadığımızı söyledik smsle çağırdığın kişiler yanına gelince agresif yapmaya başladın o an dönüp gidiyordum ve Kieran karakterini düşürdünüz. Kieranı bıçaklamanıza rağmen halen agresif karşılık vermedik, olay yerine Polisler gelince de arkadaşım bıçaklandığı için polislere güvenerek size küfür edip kaçtım. Yani rolde ne agresif var ne troll var. Eğer seni oraya dövmeye gelseydim sayımız eşitken brawl başlatırdım. ;/
Car dm konusunda ise hiçbirimiz böyle bir şey yapmadık, zaten kanıtlarda da buna dair bir şey göremiyorum.

Kanka bahsettiğin rol iki hafta önce oldu yaklaşık o zamanlar 25 sayfa idik, o köprünün altından su akıp gitmiş sen yeni geliyorsun, hadi geliyorsun gelişin zaten başlı başlı başına sıkıntı hala nasıl savunabiliyorsun adam otuz kez Adölf diyor R20'e :D Sivilsiniz aloooo  O:-)

Sanırım freestyle olayıyla karıştırıyorsun. Bahsettiğim rol 2-3 gün önce oldu. Latin arkadaşlarla brawl atacakken siz ve idlewooddan birileri gelip bizi dövmüştünüz o olay için konuşmaya gelmiştim. Koskoca rolde sana Adölf denildi diye refuse rp ve troll olduğumuzu iddia ediyosun.  Adölf denmesinde ne var anlamadım, rolde seninkilerden biri gelip sana Hitler dedi bence o daha troll. Neyse uzatmanın manası yok şahitler yazdı, savunmalar yapıldı şikayet sonuçlanabilir.

#11 - 20.12.2024 01:04
Rolde bir sorun göremiyorum, bizi niye dövdüğüne dair konuşmaya geldik, seni dost olarak gördüğümüz artık dost olmadığımızı söyledik smsle çağırdığın kişiler yanına gelince agresif yapmaya başladın o an dönüp gidiyordum ve Kieran karakterini düşürdünüz. Kieranı bıçaklamanıza rağmen halen agresif karşılık vermedik, olay yerine Polisler gelince de arkadaşım bıçaklandığı için polislere güvenerek size küfür edip kaçtım. Yani rolde ne agresif var ne troll var. Eğer seni oraya dövmeye gelseydim sayımız eşitken brawl başlatırdım. ;/
Car dm konusunda ise hiçbirimiz böyle bir şey yapmadık, zaten kanıtlarda da buna dair bir şey göremiyorum.

Kanka bahsettiğin rol iki hafta önce oldu yaklaşık o zamanlar 25 sayfa idik, o köprünün altından su akıp gitmiş sen yeni geliyorsun, hadi geliyorsun gelişin zaten başlı başlı başına sıkıntı hala nasıl savunabiliyorsun adam otuz kez Adölf diyor R20'e :D Sivilsiniz aloooo  O:-)
siviliz o yüzden gelip direk brawl veya agresif rol yapmadık, amacımız troll olsak 2 kişi olduğunuz zaman döverdik

#12 - 20.12.2024 01:10
Kanka savunmanı yaptıysan  O:-) Çıtırından zaman kavramında sapmışız ama olur öyle şeyler.

#13 - 30.12.2024 08:32
Merhaba, şikayet incelendi.

Car Ramming ve karakterlerin size "Adölf" şeklinde alaycı bir hitap şeklinde bulunduğuna, Kieran karakterinin yaralı rolüne aykırı şekilde davrandığına dair yeterli bir kanıt bulunmuyor. Sam ve Peter karakterlerini bu seferlik uyarıyorum. Birileri sizi çekiştirirken ittirmek ve kurtulmak için /dene atmalısınız, bölgeden ayrılırken küfür ederek kışkırtmaya devam etmemelisiniz. Benzer durumda ağır bir şekilde ceza alacaksınız.

K&A