Konu: Red Army Prime David Piazza ihlaller zinciri.  (Okunma sayısı 359 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.09.2024 04:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Red Army Prime David_Piazza

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  @moskitros @Gravano @Eserrrooo @meteuntertatverdacht

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtta bulunuyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yaralı kural ihlali, Fear RP, Rufuse RP, RK, Emotesiz Ateş.

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yukarıdaki belirtilen süreler bitmeden yaralı rolüne aykırı eylemlere örnekler:
- Ağır iş yapmak (birisini kucaklayıp arabaya bindirmek gibi)
- Yaralandıktan sonra kaçmak için gerçek dışı davranışlar sergilemek (sürünme hareketi belirtip hızlı yürüyerek olay yerinden kaçmak)
- Süratli araç kullanmak
- Fiziksel agresif rollere girişmek

Sistemsel yaralandıktan sonra 8 saat boyunca silahlı çatışma rollerine girilmez. Aynı şekilde baygınlık süresi biter bitmez saldırıya devam etmek de bu kurala aykırıdır.

Silahla vurulma durumunda /hasarlar üzerinde nereden hasar alındıysa buna göre rol yapılmalıdır. (Kafa hariç, bu durumda herhangi bir noktadan vurulmuş ve ağır yaralı olarak devam edilebilir.)

3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba iyi günler olay öncelikle Piazza ile bir kaç problem ve yaşanan İC olayların ilk saldırıyı yapma hamlesi ile geliyor. Piazza hastanenin önündeyken 0.51'de düşürüyoruz yaralı süresi başlıyor sonrasında Piazza hood bölgeimize gelip bizim ile çatışmaya giriyor Paulie karakterine şikayet açılacak ona kanıtı yarın ek şikayet ile gerçekleştireceğim. Rehin düşen Piazza Youtube yüklediğimiz videoda maskesini çıkarmayıp bir süre role uymayıp oturmaya geldik gibi saçma rol yapıyor 5 kişinin arasında FEAR RP yapmayarak kahkaha atıyor ve alaycı tavır sergiliyor "kiddo" gibi söylemler bulunuyor iki tane uzun namlunun olduğu yerde. Sonrasında sinirlenip RK'lı olmasına rağmen emotesiz ateş edip Kenneth karakterini vuruyor aşağıda kanıtlar mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://r.resimlink.com/6EZ4PXOksi.png
https://streamable.com/f4580y

Ek açıklamalar(varsa): Video hali hazırda Youtube videosu olarak hazırlandı arkadaki müziğin sakıncası olduğunu sanmıyorum, mazur görün. Admin inisiyatifi falan yazacak yine, siz en doğrusunu görüyor ve biliyorsunuz.

« Son Düzenleme: 03.09.2024 04:31 Joel_Miller »

#1 - 03.09.2024 09:07
Dün açtığım şikayetlerden sonra DC üzerinden küfürler eden, rahatsızlık verip beni ve birlik oyuncularımı taciz eden ve birde zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışan birisi daha. Her neyse şikayet açmak için açılmış bir şikayet olduğunu düşünüyorum ve savunmaya başlayalım.
Alıntı
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba iyi günler olay öncelikle Piazza ile bir kaç problem ve yaşanan İC olayların ilk saldırıyı yapma hamlesi ile geliyor. Piazza hastanenin önündeyken 0.51'de düşürüyoruz yaralı süresi başlıyor sonrasında Piazza hood bölgeimize gelip bizim ile çatışmaya giriyor Paulie karakterine şikayet açılacak ona kanıtı yarın ek şikayet ile gerçekleştireceğim. Rehin düşen Piazza Youtube yüklediğimiz videoda maskesini çıkarmayıp bir süre role uymayıp oturmaya geldik gibi saçma rol yapıyor 5 kişinin arasında FEAR RP yapmayarak kahkaha atıyor ve alaycı tavır sergiliyor "kiddo" gibi söylemler bulunuyor iki tane uzun namlunun olduğu yerde. Sonrasında sinirlenip RK'lı olmasına rağmen emotesiz ateş edip Kenneth karakterini vuruyor aşağıda kanıtlar mevcut.
Öncelikle olay ilk agresif davranıp ateş açan taraf Piazza birliğiymiş gibi gösteriliyor, burada yine tatlu su kurnazlıkları deneniyor fakat RK'lı olduğunuz ve RK'lı olmanıza rağmen sebepsiz bir yere Hood onaylı bir birliğin R20'sine DM atıyorsunuz. RK olmadığınıza rağmen neden DM atıyorsunuz diye sormazlar mı insana? Olayın yaşandığı gün en az 3 yada 4 defa RK kural ihlalini çiğnediniz. Birlik R20'niz Piazza karakterini arayıp özür diliyor, sunucu bakıma giriyor ve sonrasında 2 tane birlik yetkilisi gelip sebepsiz yere DM atıyor. Birde atmış olduğunuz DM'den ötürü kendinizi haklı gibi göstermeye çalışıyorsunuz.
Evet söylediğin gibi Razy'e ben direkt ceza vermesini ihlal yapan oyuncuları o an cezalandırmasını /pm üzerinden de söyledim.
Bu arada ''Kiddo'' alaycı bir kelime değildir,'' Birliğimde bir süre rol yaptın, rol yaptığın karakterine de kiddo diyordum ve buna hiç bozulmuyordun. Piazza karakteri yaşlı bir karakter, bu tarz kelimeler kullanması senin karakterini aşağılamak amaçlı değil.
Spoiler: GösterGizle
Bunuda buraya bırakayım. Ss'de saatin 00:57 olduğu görülebiliyor ve ben IFM'den hood rolsel olarak gelip silahla dağıtma rolü yapmak istediğimi söylüyorum. Senin gönderdiğin videoda saat 01:41 olduğu görülüyor. Ortalama 45 dakikalık bir süre var. Birliğinize ulaşıp rol yapabilmek için oyunda olup olmadığınızı kontrol ediyorum ve ulaşabileceğim kimse oyunda değil ne yazık ki. Komik olan tarafa geleyim, biz mekan içerisine girdiğimiz an bir anda gökten vahiy mi geldi artık bilemiyorum, hepiniz oyuna giriyorsunuz. Kusura bakmayın da bizde bazı şeyleri anlayabiliyoruz, siz gökten gelen vahiyle bir anda oyuna giriyorsunuz ve bir anda mekanınıza girip yine Piazza karakterine sıkıyorsunuz.
Hatta biz DM için değil, rol için gittiğimizin en büyük kanıtı Ukeme karakterinin can barının düşük seviyede olması.
Zaten bu rol yaşandıktan sonra Piazza birliği oyuncuları gelip hood bölgenizi kurallara uygun bir şekilde basıp bütün herkesi düşürüp Meta ve Mix yaparak aldığınız iki oyuncuyu da elinizden alıyor.
Olay sırasında Razy orada bulunduğu için, Razy de gerekenleri ve pm üzerinde konuştuklarımızı yazabilir.
Velhasıl kelam, bir admin olarak Razy oradaydı ve kendisine de gereken işlemi taraflara eşit olarak uygulamasını söyledim.
İyi forumlar.

#2 - 03.09.2024 09:47
Cevat sana açtığım şikayetteki kural ihlallerine savunma yapıcan, öyle yok dc den sövdü, yok böyle yaptı... Böyle şeyleri söylüyorsan kendi yediğimiz hurmalardan da bahsetmemiz gerekiyor. Beni dc den tehdit ettiğinin kanıtlarla beraber burada kirli çamaşırlarımızı dökelim sana kimse kucak açmaz bu gibi davranışlardan sonra, açık konuşalım.
Ek olarak dediğim gibi kural ihlali olduğunu düşünüyorsan şikayet açacaksın. Açtığın şikayetlerin yarısı havadan şikayet ve kanıtlarıyla beraber savunmamızı da yaptık. Burası sana savunma hakkı tanıyor ama sana açtığım şikayetleri savunma hakkı tanıyor. Kural ihlali varsa kural ihlali ile cevap vermeyeceksin. Karakter başvurusunda dahi adama soruyorlar, yanlış olduğunu düşünsen de o role uyacaksın, devam edeceksin. Yazdıkların yaptığın ihlallere kanıt niteliğinde değil. Hikayeni İFM'e anlat.

@Red Army Prime'ın ofansif tarzı ve şahsıma yakıştırdığı sıfatlardan da ekstra rahatsız oldum, bunlarda göz önünde bulundurulsun. Bu arkadaş kendini dokunulmaz mı sanıyor? Her olayda IFM'i katıp rolü baltalıyor. @Razy IC olarak bilgi sahibi olması imkansız İc olarak gelip bu adamı çıkarıyor, bu adam bunu nasıl yapabiliyor? Ek olarak bizlerde kafamızdaki soru işaretleri giderilene kadar konunun takipçisi olacağız, gerekli cevapları almak bizim hakkımız. Eğer bu gibi olaylarda böyle bir problem yaşanıyorsa /rapor atarsınız admin izler olayın sıcağıyla ihlal varsa jail veya yasaklama gerçekleşir. David Piazza açık bir şekilde Rufuse RP, YKİ, RK, Fear RP kural ihlalinde bulunuyor. Richard Bastoni gelir gelmez Piazza karakterinin ağzının pergeli  açılıyor, aşşağılamaya başlıyor. Bu olaylardan sonrada American Criminal Socity birliği DM attı deniliyor. Buradan açıklıyorum. David Piazza ve en çokta Cevat Can'ın asıl amacı eski oyuncularına olan kininden dolayı birliği kapattırmaya çalışmasıdır. Ama işte tam tersi olacak o hileci, multiler teker teker banlandıkça o pilot oluşumda kepenkleri kapatacak. Bu benim ön görüşümdür.  Ne yazık ki kurduğunuz komplolar bir bir elinizde kalıyor. Yıldıramayacaksın @Red Army Prime
« Son Düzenleme: 03.09.2024 09:59 Joel_Miller »

#3 - 03.09.2024 10:20
Cevat sana açtığım şikayetteki kural ihlallerine savunma yapıcan, öyle yok dc den sövdü, yok böyle yaptı... Böyle şeyleri söylüyorsan kendi yediğimiz hurmalardan da bahsetmemiz gerekiyor. Beni dc den tehdit ettiğinin kanıtlarla beraber burada kirli çamaşırlarımızı dökelim sana kimse kucak açmaz bu gibi davranışlardan sonra, açık konuşalım.
Ek olarak dediğim gibi kural ihlali olduğunu düşünüyorsan şikayet açacaksın. Açtığın şikayetlerin yarısı havadan şikayet ve kanıtlarıyla beraber savunmamızı da yaptık. Burası sana savunma hakkı tanıyor ama sana açtığım şikayetleri savunma hakkı tanıyor. Kural ihlali varsa kural ihlali ile cevap vermeyeceksin. Yazdıkların yaptığın ihlallere kanıt niteliğinde değil. Hikayeni İFM'e anlat.

Sanırım şikayeti OOC kinini dökmek adına açılmış bir şikayet, olduğunu görebiliyoruz.
Lütfen üslubundan dolayı ceza alırsa memnun olurum.
Her açtığım şikayette de belirtiyorum, karşılıklı diyaloğa dayalı değil de adminlerin şikayeti sonuçlandırması adına sadece savunma yapılsın diye ama ne yazık ki bu şekilde çirkin durumlarla karşılaşabiliyoruz ve DC'den engellemiş olduğum şikayeti açan trol arkadaş la da muhattap olmak zorunda kalıyorum. Cevap verme gereksiniminde bulunuyorum, eğer cevap vermezsem insanlar birşey olduğunu düşücenecekler.
Bu arada bu platformda özel ismimle bahsetmezsen sevinirim, yüzlerce insan görüyor bu kanalları.
Kirli çamaşır durumlarına gelecek olursak, beni neyle tehdit ettiğini anlayamadım, lütfen cevap yazma ve eğer bahsettiğin hayali şeyler neyse şikayet oluştur. Hile kullandığını birliğimde rol yaparken banlanmış olduğunu hatırlıyorum.
Bence böyle bir sicile sahip olan bir oyuncunun bu tarz ithamlarda bulunması gülünç.
Adminlerin işini zorlaştırmayalım.
İyi forumlar.  :sampanya:

#4 - 03.09.2024 10:41
Senin üslubunun bir tık üstü değil neden bu kadar tahrik oldun? İstediğin kadar tahrik et, biz cevabımızı IC'de veriyoruz diye rahatsız oluyorsun. Ben sana şikayetimi açtım sen savunma yaptığını düşündün.
Sonuçlansın şikayetin devamı kanıt niteliğinde olmayacaktır muhtemelen.

#5 - 03.09.2024 13:55
Şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 16.09.2024 13:23
Olaya müdahale etmiştim, neden tekrar şikayet açtığınızı anlamadım. K&A