Konu: Michael Pernazzi -- İhlaller zinciri.  (Okunma sayısı 158 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.09.2024 19:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: showyourespect Michael_Pernazzi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Paulie_Pozzanos

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtta Bulunuyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  DeathMatch - Güvenli Bölge İhlali - Savaş ve Çatışma kuralları ihlali - Ortak Nezaket -  Silah kuralları ihlali - MetaGaming - Bug Abuse

Alıntı
Deathmatching:
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Ortak Nezaket:
Ayrıca ortak nezaket, oyun ortamındaki karşılıklı saygıyı da belirtir. Yani diğer oyuncuların oyundan keyif almasını önleyecek her türlü hareketi gerçekleştirmekte ihlal olarak sayılacaktır.

3.6. Silah kuralları: Silahlı saldırı durumunda saldırıyı başlatacak karakterlerin mantığa ve kurallara uygun, karşı tarafın da görebildiği (sadece /me) bir emote vermesi gerekmektedir. Ancak savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.

Savaş ve çatışma kuralları - Bug Abuse: --
''Interior gibi iç mekanlarda savaşırken tüm oyuncuların interior içerisinde rahatça hareket edebilecek konuma gelene kadar sıkmamanız gerekmektedir. Aksi taktirde bug-abuse kapsamında değerlendirilecektir.''

Güvenli Bölgeler:
Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.
- Market Caddesi (tüm cadde güvenli bölge olarak belirlenmiştir)

Metagaming

Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle selamın aleyküm, iyi günler dilerim. Olayın başlangıcı şu şekilde yön çizdi, ben ve birlik arkadaşlarım işletme önünde işçi alımı üzerene plan kurduk. Reklamlarımızı attıktan sonra, bir kişi aradı ve üç kişi olduklarını esmer ve yakışıklı olduklarını belirtti. Bundan sonra arkadaşlara ben kiddo olarak seslendiğimde, ''Kiddo'nun am*na k@yarım kardeş'' diye bir cümle kurdu. SSlerde zaten detaylı bir şekilde mevcut konuşma. Küfürler etti, ve telefonu kapattım. Daha sonrasında işletme bir çöpçü skinli eleman geldi. Çöpcü kiyafetiyle ileri geri konuştuktan sonra, içeri girdi. Tekrardan içeri girdiğimizde ise arkamızdan iki kişi girdi, ve bir anda emote kullanmadan sıkmaya başladılar. Kişilerin anladığım üzere canı sıkılmış, ve vurmaya adam arıyorlar. Kişiler telefonu açtığımdan itibaren ''ALOOOOOOOOO'' kelimesini kurduğu an, troll olduğunu anlamıştım. Şayet 75-76 ana karakterleri, alt karakterleri ise +20 level olan kişilerin. Ben işçi olmak istiyorum gibi saçma sapan roller yaptığı anda, olay bariz bir şekilde kendini güneşe vuruyor.
Kavga için yer ve mekan arıyor, işçi alımına arayıp, ona kiddo dediğim zaman küfürler ediyor. Ve benim ona karşı hakaret etmem için, ''üç tane esmer yakışıklıyız'' diyor. Bunları her bir roleplay oyuncusu anlayabilir, Vice Roleplay'i temsil eden 75-76 seviye. En baştan itibaren burada olan kişilerin böyle bir haraket yapması. Vice Roleplay'In 5 yıldan beri eline aldığı bu ismi kirletiyor, şahsen benim gözümde bile böyle kişilerin burada olması bir kirlilik. Biraz daha zorlasalar, Vice Roleplay Kuralları bölümünün tüm yazılı kurallarını üstelenecekler. Aynı anda 7 tane ağır kuralın ihlale geçmesi, çok büyük bir sorumluluk. Velhasıl bu sorumluluğun üstesinden gelmeyecek adminler, oyuncuların beline ağır bir yük verecektir(kesinlikle hakaret değildir). ViceRoleplay Faction Managament'in bu oyunculara ciddi bir ceza vermesini talep ediyorum, ayriyeten tüm ihlallere karşılık bir cevap-savunma istiyor. Ve yönetici ekibinin her bir uyarıdan ceza uygulamasını talep ediyorum. İyi günler dilerim, sağlıkla kalın.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/hcxe9z https://cdn.discordapp.com/attachments/1037077926681776219/1282764443138261113/sa-mp-060.png?ex=66e08afb&is=66df397b&hm=9f51abbb5e55234b90167d6170996370f6fa934d64334911749ca5b3cd9742f8& https://cdn.discordapp.com/attachments/1037077926681776219/1282764443138261113/sa-mp-060.png?ex=66e08afb&is=66df397b&hm=9f51abbb5e55234b90167d6170996370f6fa934d64334911749ca5b3cd9742f8&
Ek açıklamalar(varsa): Hiçbir kuralın es geçmesini istemiyorum, detaylı ceza almalarını istiyorum. İyi günler.
« Son Düzenleme: 09.09.2024 21:21 hatakee »

#1 - 09.09.2024 20:00
@showyourespect

24 saat içinde savunmanızı iletin.

#2 - 09.09.2024 20:02
musaıt olunca savunma gelır

#3 - 09.09.2024 20:10
Şahitliğimi onaylıyorum, kişilerin yaptığı tüm ihlaller kapsamında ceza almasını istiyorum.

#4 - 10.09.2024 16:39
Merhaba,

Açılan şikayete hep birlikte güldük biraz. Klasik Piazza oyuncusunu, aklına gelen tüm ihlalleri yazmış.  O:-) Her şey rollü ve kanıtlı. Birer birer aşağıya bırakacağım. Öncelikle rol kısmına bir bakalım, arkadaşım normal bir şekilde arıyor ve iş aradığını söylüyor. Her iş için arayan insanları böyle aşağılıyor musun? Aşağılarsan, karşılığını da paşalar gibi alırsın. Has erkeklere iş varmış, bir de erkeklik bozmaktan bahsediyor. Sen nesin arkadaşım? Orta Doğru rolü mü, ita ame mi?  :'( :'( :'(  şikayet gittikçe komikleşiyor. Orta Doğu rolünü geldiğin yerde yapmaya devam et, onun yeri mta.
https://hizliresim.com/514gyij
Ortak nezaket kısmına gelecek olursak, oyun içerisindeyiz. Diğer arkadaşıma sayısız küfür ve hakaret ettiğinizin görüntüleri var, daha ilerlerse eklerim onu da buraya. Onun karşılığını aldınız. Biz de size aynısını yaptık. Has erkekler sizi  ::) ::) :'( :'(
https://streamable.com/pccz6h
Emote ve MG kısmı. Her şey rollü bir şekilde gerçekleşti. Sizin konuşmanızı zaten hoparlörden dinliyorduk. Bizzat hep birlikte rolünü yaparak ilerledik. Kanıtları zaten bırakıyorum. Algı yaratmanın bir manası yok, yok level yok o bu şu. Boş konuşmayı bırak. Ortada ihlal falan yok, her şeyi rollü ve gözünüzün önünde yaptık. Bir de levellerimizden bahsetmişsin. Sen Orta Doğu rolün ile Vice'ı mı temsil ediyorsun şimdi? ASŞLŞĞİDKLQASĞPDFKQLWSĞDFKQEPĞODQ pardon. Interior konusuna gelecek olursak, mekan ve özel interior sizin. Büyük bir saha hiçbir şekilde de bug abuse yok. Şaşırdık mı? Hayır. Bildiği her şeyi eklemiş şikayete.

#5 - 10.09.2024 17:32
Merhaba, şikayet incelendi.

Sözlü tartışmalar, küfürleşmeler için kimseyi vuramazsınız. Çatışma arıyorsanız TDM sunucularını tercih edebilirsiniz. Telefon konuşmalarını inceledim, Piedro karakterinin herhangi bir saygısızlığı bulunmuyor konuşma başlarında. Tamamen kışkırtmaya yönelik bir rol sergilenmiş, ardından kendi başlattığınız / kışkırttığınız kavgada kendiniz kin güderek ateş açmışsınız. Atılan savunmadaki tutumlarınız da kabul edilemez, forumun hiçbir konusunda bu tür kirli bir görüntüye izin vermiyoruz. Videolarda kullanılan başlıklar için bu seferlik uyarıyorum iki tarafı da. Tekrarında attığınız kanıtlarda "dmci_bebeler - ezik türemeler" gibi iğneleyici başlıklar kullanırsanız ağır bir ceza alacaksınız, gerek forum konularında gerek atılan kanıtlarda ortak nezakete uymak zorundasınız. Bu bağlamda Michael_Pernazzi karakteri Deathmatching ve şikayetteki tutumu sebebiyle Forum Flame kapsamında ceza alacak. Luca_Giardini karakteri Hatalı Alt Karakter Kullanımı sebebi ile yasaklanacak.

K&A