Konu: Ivan Yurkov 3. Parti yazılım [06.09.2024]  (Okunma sayısı 95 defa)

#10 - 06.09.2024 16:31
Bu yaptığın yalanlar seni kurtarmayacak bilgin olsun, ne olduğunu bilmiyorum demen seni kurtarmaz.

#11 - 06.09.2024 16:32
Şahitliğimi onaylıyorum. Gbi'ye kaçıp arabaya biniyor oyun açığından yararlanıyor arkadaş.
Ne güzel yalan atıyorsunuz kanka, kanıtları gösterin.

#13 - 06.09.2024 16:41
Şahitliğimi onaylıyorum. Gbi'ye kaçıp arabaya biniyor oyun açığından yararlanıyor arkadaş.
Ne güzel yalan atıyorsunuz kanka, kanıtları gösterin.
Kanka asıl sen güzel yalan atıyorsun aracın içine binip kahkaha atmadın mı sonra indin diğer koltuğa geçtin hatta vice cafe önünde park edilen araçtı hatta yalan atmayalım istersen. GERÇEK OL

#14 - 06.09.2024 16:45
Ben bunu meslekte daha hızlı gitmek için kullanmıştım, aşırı eski birşeydi o. Canıma bakarmısın kanka videoda? konuyu başka yerlere vurarak hiçbirşey elde edemezsin.

#15 - 06.09.2024 18:48
Şahitliğimi onaylıyorum ve birşey ekleyeceğim
sunucuda iki kişi Sol tık + f ile dövüştüğü sırada sorun oluyor benim ekranımda sen yerde senin ekranında ben yerde gözüküyorum ve hasar sayılmıyor arkadaşlarınız arasında herkes bazen dalgasına birbiirine saldırır zaten oradada fark etmişsininizdir, onu geçtim dostum zaten seninde canın azalmıyordu yerdeyken haberin olsun god falan yok eğerki varsada sendede var benim ekranımda yerdeyken canın azalmıyordu böyle bir bug olduğunu bildiğim için bir şikayet açma gereği duymadım zaten ama sen açmayı tercih etmişsin. İyi günler dileirm

#16 - 06.09.2024 19:27
Merhaba, şikayetinizi uygun konu başlığı adı altında oluşturmalısınız.

Hileci/Bugger Bildirimi forum konusu: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?board=82.0

K&A