Konu: DM  (Okunma sayısı 203 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.09.2024 13:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  @camewittabeam @hippoX

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13:24 05.05.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlegas'ta "Beni bir yere kadar bırakır mısınız?" diye role girdim ve kendime silah doğrultulurken buldum. Sonrasında kendimi savunma amaçlı silahımı çektim ve bana ateş açtılar. Sayı üstünlükleriyle birisi yumrukladı birisi de ateş açarak düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Birliği yeni açtığımızdan dolayı zaten illegal yasağımız var, kimseye ateş açamamaya gayret gösterirken böyle insanlar yüzünden ateş açmak zorunda kaldım. Amaçları rol yapmak yerine dm atmak resmen. İllegal yasağım olmasa bile bunu yapamazlar. Durduk yere kimse kimseye silah çekemez, sunucu kuralları kısmını okuyabilirsin. Bu resmen DM ikisininde yargılanmasını istiyorum. Adminlerin gerekeni yapmasını talep ediyorum.

#1 - 05.09.2024 15:17
Öncesinde böyle bir rolü arkadaşla planlamıştık, birini bulup bu şekil bir rol çevirecektik. Amaç birini vurmak veya yaralı durumuna düşürmek değildi. Rolü ilerletirken, gidip herhangi bir korku rolü yapmadan silahını geri çeken sensin. Sana ilk ben ateş açmadım. Silahı alıp sana doğrulttum, sonrasında emote atıp bana geri silah çektin. Eğer bu durumda düşmeseydin bize oluşumun yeni açıldığından bile bahsetmeyecektin. Bir ihlal durumu bile olmayacaktı. Olay aleyhine gittiği için gelip şikayet açtın. Senin oluşumunun yeni olup olmadığını bilemem. Gidip bana silah çekersen bende vururum. Olan olayların hepsi rol içerisinde oldu, bunu foruma taşımaya sebep gösterilecek bir şey yok. Rolümüzü yaptık ve düştün. Bir ihlalde bulunmadık. Oluşumun yeni olduğunu söyleyince seni bırakıp gittik zaten, bir devamını getirmedik.

#2 - 05.09.2024 16:41
Öncesinde böyle bir rolü arkadaşla planlamıştık, birini bulup bu şekil bir rol çevirecektik. Amaç birini vurmak veya yaralı durumuna düşürmek değildi. Rolü ilerletirken, gidip herhangi bir korku rolü yapmadan silahını geri çeken sensin. Sana ilk ben ateş açmadım. Silahı alıp sana doğrulttum, sonrasında emote atıp bana geri silah çektin. Eğer bu durumda düşmeseydin bize oluşumun yeni açıldığından bile bahsetmeyecektin. Bir ihlal durumu bile olmayacaktı. Olay aleyhine gittiği için gelip şikayet açtın. Senin oluşumunun yeni olup olmadığını bilemem. Gidip bana silah çekersen bende vururum. Olan olayların hepsi rol içerisinde oldu, bunu foruma taşımaya sebep gösterilecek bir şey yok. Rolümüzü yaptık ve düştün. Bir ihlalde bulunmadık. Oluşumun yeni olduğunu söyleyince seni bırakıp gittik zaten, bir devamını getirmedik.

Planladığınız rol neydi tam olarak? @camewittabeam

@Wissas rolün öncesinin görüntüleri bulunuyor mu?

#3 - 05.09.2024 18:38

Planladığınız rol neydi tam olarak? @camewittabeam

@Wissas rolün öncesinin görüntüleri bulunuyor mu?

Ben bu arkadaşla herhangi bir rol planı yapmadım, yanındaki arkadaşıyla planladığı rolü bana haber vermezse bu planlı rol olmaz zaten, resmen dm.

#4 - 05.09.2024 18:42

Sen silah çekmeyi oyun mu sanıyorsun, bu bile normal değil. Herhangi bir planlı rol yokken ortada ve bir ihlal varken ben sana silah çekmeyipte ne yapacaktım. Öncelikle karşında bir birliğin R20'si var senin, resmen yaptığınız dm ve birde zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun. Senin gibi dmci R1'ler olmasa bu sunucunun daha oynanır hale geleceğine inanıyorum. :o

#5 - 05.09.2024 18:43
Boş boş savunma yaparak şikayeti uzatmayın, sonuçlanabilir.

#6 - 06.09.2024 00:39

#7 - 06.09.2024 22:20

Dostum öncelikle silah çekmek oyunun bir parçası, ayriyetten biz bunu rol olarak yapıyoruz amacımız dm vs aramak değil, arkadaşımın dediği gibi seni gasp etmek için bir alana gidiyoruz sen bu zamana kadar birliğinin illegal yasağının olduğunu söylemiyorsun, 2 kişiyiz silah çekiyoruz (sıkmıyoruz) fear rp yapmıyorsun silahını çıkarıp bise sıkıyorsun lakin kendin düşüyorsun. Kısaca düşüncede /b den attığın ssdeki konusmalar yasaniyor, sen bizi düşürseydin ne yasakdan ne de oluşan bu dm aramadan bizi şikayet ederdin sen bize gasp ederdin. Özetlersek boş savunma yapmayın sonuçlanabilir demişsin, savunma yapmamız sonuna kadar hakkımız, olayı kendi lehine çekme.

#8 - 06.09.2024 23:00

Dostum öncelikle silah çekmek oyunun bir parçası, ayriyetten biz bunu rol olarak yapıyoruz amacımız dm vs aramak değil, arkadaşımın dediği gibi seni gasp etmek için bir alana gidiyoruz sen bu zamana kadar birliğinin illegal yasağının olduğunu söylemiyorsun, 2 kişiyiz silah çekiyoruz (sıkmıyoruz) fear rp yapmıyorsun silahını çıkarıp bise sıkıyorsun lakin kendin düşüyorsun. Kısaca düşüncede /b den attığın ssdeki konusmalar yasaniyor, sen bizi düşürseydin ne yasakdan ne de oluşan bu dm aramadan bizi şikayet ederdin sen bize gasp ederdin. Özetlersek boş savunma yapmayın sonuçlanabilir demişsin, savunma yapmamız sonuna kadar hakkımız, olayı kendi lehine çekme.

olay zaten benim lehime orasını bir geç. Öncelikle onaylı hood olmayan bir yerde gasp yapmak yasak. Gaspı sadece sistemsel olarak onaylı hoodunda yapabilirsin. Ya da hood dışından bir oyuncuyu alıp zorla hooda sokarakta gasp edemezsin buradan eksi yediniz ne yazıkki... Fear rp beklediğiniz kişi bir birliğin R20'si, herhangi bir onaylı hoodda olmamama rağmen belimde silah varken sana neden fear rp yapıyım? Bu yaptığınızı rol sanıyorsunuz ama dmden başka bir halt yaptığınız yok. Daha gasp ederken kuralları bilmiyorsunuz ve birde gasp etmeye kalkışıyorsunuz gerçekten yazık.. Başta gözden kaçırmıştım tekrar ileti atıp şikayeti uzatmak istememiştim ama zaten sende bana emotesiz saldırı gerçekleştiriyorsun, madem saldırıyorsun emote niye atmıyorsun? Birde son dakika savunma yaparak şikayeti uzatmaya mı çalışıyorsunuz anlamadım. Olay zaten sizin aleyhinize her türlü bundan kaçışınız yok gibi görünüyor. Yaptığınız savunmalar birşeyi ifade etmiyor, ne yazıkki burada kazanan ben oldum gibi. Adminler son savunmanın ardından şikayet sonuçlanabilir. Söylediklerimin hepsinden şikayetçiyim. @Feold

#9 - 07.09.2024 10:05
Karakterler Deathmatching kapsamında cezalandırılacak.