Konu: Tiontay Everhart  (Okunma sayısı 45 defa)

#0 - 06.09.2024 15:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tiontay Everhart - @Marihuana

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vanessa_Daniel

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: İki adet olay var ; 1.  14.02 2. 15.21 06.09.2024(ikisi için)

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: NON-RP , Retarder Rp , Yetersiz oyuncu profili.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisi FLFIRE araçına çarpıp duruyor bu 3. oldu daha öncekilerde video kaydım olmadığı için paylaşamadım , kendisini birçok rolde gördüm ama kendisinde Rol kelimesinin ''R'' harfi bile yok. Tek yaptığı etrafı trollemek.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:     

Ek açıklamalar(varsa): Yetersiz oyuncu profili ile yasaklanmasını talep ediyorum böyle kişilerin oyunda tek yaptığı şey rol kalitesini düsürmek.

#1 - 06.09.2024 15:47
Rol kalitesini düşürmek mi? Dostum cidden mi diyorsun bunu? Piazza komple bana uyuz olmuş. Çok battım size galiba.

#2 - 06.09.2024 15:57
Benim rolüm çoğu kişiden iyi, sunucuya yeni başlamışsın ve beni böyle alçak düşürüyorsun. Bu kadar levelim var ve senden iyi rol yapıyorum.

#3 - 06.09.2024 16:06
Senle rol yapmak istiyorum. Hem Kaza rolü yapmayıp yoluna devam ediyorsun dostum. Motoruma neden çarptığını soracağım ne yaptığını soracağım hala sürüyorsun.

#4 - 06.09.2024 17:23
Senle rol yapmak istiyorum. Hem Kaza rolü yapmayıp yoluna devam ediyorsun dostum. Motoruma neden çarptığını soracağım ne yaptığını soracağım hala sürüyorsun.

Bu şekilde sürekli önüne kırarak ve darlayarak değil, oyuncu şikayeti oluşturarak çözüm bulmalısınız. Bu seferlik uyarıyorum, tekrar etmeyin.