0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hatalı alt karakter kullanımı.Savaş ve çatışma kuralları - Sistemsel yaralı durumunda olan ve süre geçmesini bekleyen oyuncuya sürükleme, kaçırma, araca bindirme vb. roller yapılması yasaktır. Bu tip roller için sistemsel sürenin geçmesini beklemelisiniz.
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: David_Piazza / Sezar_Cecilio - @Red Army Prime - Maskeli_47663 - @Harden Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/AOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda gözükmekte.İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:AlıntıHatalı alt karakter kullanımı.Savaş ve çatışma kuralları - Sistemsel yaralı durumunda olan ve süre geçmesini bekleyen oyuncuya sürükleme, kaçırma, araca bindirme vb. roller yapılması yasaktır. Bu tip roller için sistemsel sürenin geçmesini beklemelisiniz.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş David Piazza karakteriyle başta gelip barımızın içinde vuruluyor sonrasında yan karakterine geçip benim düşmüş karakterimi kaçırıyor.Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Düşürülmüş olduğunun kanıtı:Spoiler: GösterGizleBurada Jacob Harden karakteri benim yaralı sürem bitmeden araca bindiriyor ve David_Piazza herhangi bir süre geçmemesine rağmen Sezar_Cecilio karakteriyle gelip illegal role katılım sağlıyor.Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alsın.
Alıntı yapılan: moskitros - 03.09.2024 15:40 Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: David_Piazza / Sezar_Cecilio - @Red Army Prime - Maskeli_47663 - @Harden Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/AOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda gözükmekte.İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:AlıntıHatalı alt karakter kullanımı.Savaş ve çatışma kuralları - Sistemsel yaralı durumunda olan ve süre geçmesini bekleyen oyuncuya sürükleme, kaçırma, araca bindirme vb. roller yapılması yasaktır. Bu tip roller için sistemsel sürenin geçmesini beklemelisiniz.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş David Piazza karakteriyle başta gelip barımızın içinde vuruluyor sonrasında yan karakterine geçip benim düşmüş karakterimi kaçırıyor.Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Düşürülmüş olduğunun kanıtı:Spoiler: GösterGizleBurada Jacob Harden karakteri benim yaralı sürem bitmeden araca bindiriyor ve David_Piazza herhangi bir süre geçmemesine rağmen Sezar_Cecilio karakteriyle gelip illegal role katılım sağlıyor.Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alsın. Spoiler: GösterGizleYeterli olacağını düşünüyorum, zaten konuya hakimsin. Rolde esir alınan karakter senin karakterindi. Zaten Razy'de pm atmışsın, bende pm üzerinden konuştum ve IC olarak konu kapanmıştı.Şikayet açmaya gerek yok ama madem açtıldı cevaplayayım.İyi forumlar.
Abartılcak bir durum söz konusu değil, alt karakter olayı benim içinde geçerli değil. PM üzerinden belirtilebilirdi.