0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Steve_Hederson @warcher12 Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice MahkemesiOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda yer alıyor.İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Apartmanın içinde arkadaşların içeri girmesini bekliyorduk, onlarda aynı şekilde dışarıda bizi bekliyorlardı. Arkadaşı crash yedi ve bizde dışarı çıkıp tek kalan Steve Hederson'u vurmayı hedefledik. Kişiye 3 hit attım, normalde düşmesi gerekiyordu. Onun dışında arkadaşım @cosmopolitan da shotgun ile Steve Hederson'a hit attı. Arkadaş yaklaşık 20 can ile 1 deagle mermisi ve yaklaşık 5 shotgun mermisinden etkilenmedi. God şüphemiz mevcut, incelenirse seviniriz.Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kanıtlar: GösterGizleEk açıklamalar(varsa): Eski bir kayıt programı kullanıyorum, video bozuk olduğu için kesit kesit atmak zorunda kaldım. Bandifix ile fixlediğimde elimde bunlar oluştu. Eğer kanıt değeri taşıyorsa kişiye gereken yapılsın.