Konu: Steve Hederson - God Şüphesi  (Okunma sayısı 162 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.09.2024 18:22
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Steve_Hederson @warcher12
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda yer alıyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Apartmanın içinde arkadaşların içeri girmesini bekliyorduk, onlarda aynı şekilde dışarıda bizi bekliyorlardı. Arkadaşı crash yedi ve bizde dışarı çıkıp tek kalan Steve Hederson'u vurmayı hedefledik. Kişiye 3 hit attım, normalde düşmesi gerekiyordu. Onun dışında arkadaşım @cosmopolitan da shotgun ile Steve Hederson'a hit attı. Arkadaş yaklaşık 20 can ile 1 deagle mermisi ve yaklaşık 5 shotgun mermisinden etkilenmedi. God şüphemiz mevcut, incelenirse seviniriz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Eski bir kayıt programı kullanıyorum, video bozuk olduğu için kesit kesit atmak zorunda kaldım. Bandifix ile fixlediğimde elimde bunlar oluştu. Eğer kanıt değeri taşıyorsa kişiye gereken yapılsın.
« Son Düzenleme: 03.09.2024 18:25 aliexnn »

#1 - 04.09.2024 19:52
Kişiden halen daha bir savunma gelmedi.

#2 - 04.09.2024 20:16
Editsiz halde videoyu gönderebilirsen, kendi ekran videolarımı paylaşacağım.

#3 - 04.09.2024 20:19
Savunma yakında gelecek, küçük yalanlarınla kurtulmazsın. Yok video programım kötü şu kötü ne için bandicam kullandığını herkes biliyordur O:-)

#4 - 04.09.2024 20:27
Jonas Lance karakteri zaten hileyle aktif olarak savaşan birisi videonun tam halini neden atamadığı aşikar. Çocuk adam yalan konuşma yönetime YouTube boy boy afk adamları vurup video yapmayı biliyorsun nasıl oluyorda video alamıyorsun anlamış değiliz? Hileli kısmı kestin sanırım editsiz halini atmadığın nedenini herkes biliyor.

Bu arada bu videoda kendisinde godmode ne yazık ki :)) Bir ara god kapada erkek gibi savaşalım. Gece 2de oyuna girip afk vurmaktan vazgeç

#5 - 04.09.2024 20:37
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Steve_Hederson @warcher12
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda yer alıyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Apartmanın içinde arkadaşların içeri girmesini bekliyorduk, onlarda aynı şekilde dışarıda bizi bekliyorlardı. Arkadaşı crash yedi ve bizde dışarı çıkıp tek kalan Steve Hederson'u vurmayı hedefledik. Kişiye 3 hit attım, normalde düşmesi gerekiyordu. Onun dışında arkadaşım @cosmopolitan da shotgun ile Steve Hederson'a hit attı. Arkadaş yaklaşık 20 can ile 1 deagle mermisi ve yaklaşık 5 shotgun mermisinden etkilenmedi. God şüphemiz mevcut, incelenirse seviniriz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Eski bir kayıt programı kullanıyorum, video bozuk olduğu için kesit kesit atmak zorunda kaldım. Bandifix ile fixlediğimde elimde bunlar oluştu. Eğer kanıt değeri taşıyorsa kişiye gereken yapılsın.

Editleri kaldırıp tekrar yükle burak41 namıdeğer şimşek mekkuyin, ben atarım savunmamı canımın içi.

#6 - 09.09.2024 13:25
Senkronizasyon hatası, yetersiz kanıt.