Konu: Micheal Dong God  (Okunma sayısı 138 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.09.2024 02:10
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Micheal Dong @killaz13
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Tunga Michael Newman
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çatışma sonrası arkadaş düştükten sonra biraz gecikerekte olsa GOD basıyor ve yerde yaralıyken canını fullüyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
--

Ek açıklamalar(varsa): Temiz bir Vice için arkadaşın yasaklanmasını talep ediyoruz. Geç kalmayıp düşmeden önce hilesini kullanabilseydi olacaklar ortada. Adminler isterse düştüğü anın videosunu yükleyebiliriz.

#1 - 04.09.2024 02:41
O an bir bug olduğunu düşünüyorum, God mode falan kullandığım yok. Gecikerek diyorsun orada benim god açmam için zibilyon tane an vardı, araç ile olay yerine gelmeden ya da çatışma dönerken araç arkasında beklerken falan. Eğer kullansaydım olay yerine gelmeden açmış olurdum ve bu vurulmamın ardından hastaneye gidip bir kere daha olay yerine geldiğimizde arkadaşın beni tekrardan düşürüyor, o an gayet yere düşüyorum ve can barım bu şekilde görünmüyor. Gerekli yetkililere oyun dosyalarımı sunabilirim.

#2 - 04.09.2024 09:10
Oyunda böyle bir bug yok. Düştükten sonra canın %20 %30 seviyelerine gelir ve öyle kalırsın ben seni düşürdükten sonra ne hikmetse canın fulleniyor, üstelik sen yerde full can yatarken sana sıkarak canını düşürebiliyoruz. Adminler isterse yaralı yatarken full canını düşürdüğümüzün videosunu da yükleyebilirim, arkadaş savunmasını yapmış şikayet sonuçlandırılabilir.
« Son Düzenleme: 05.09.2024 21:07 Lewiad »

#3 - 09.09.2024 13:12
Yetersiz kanıt.