Konu: Johnny Marquand  (Okunma sayısı 438 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 03.09.2024 23:13
Normalde böyle şikayetler için açıklama yapma gereksiniminde bulunmazdım ama daha da açıklama istiyorsanız şöyle belirteyim;

Son zamanlar sunucuda medikal rolleri mevcut olmadığından dolayı ve VCPD'nin trafik kazası rollerinde tutanak bile tutmadığı olunca kaza rollerini sunucunun neredeyse %90'ı hiç yapmamakta. Buna üzülerek söylüyorum ki yönetimin karakterleri de buna dahil.

Mesela şöyle bir örnek atayım; https://streamable.com/ms7skt

Bunun gibi bir sürü örnek var iken ben ise böyle ufak tefek şeylerden ötürü yukarıdaki arkadaş gibi kin güderek şikayet açmıyorum. Yoksa kaza rolünü yapmasına yaparız.

Son yazdığın şeyle alakalı kanıt atmanı bekliyorum. Bana çarpmasıyla size çarpması bir değil, size tüm gücüyle çarpıyor. Bize o kadar şiddetli çarpmıyor, arada fark var kaza rolü yapması gereken buffalo ve PD aracı.

Arkadaşımız burada PD aracına tüm gücümle çarptığımı, kendisine de hafif çarptığımı belirtmiş. Kendi kaydımı tekrar izleyince çarptığım anın ekran görüntülerini atayım.

PD aracına 81 km/h hızla girmişim; https://i.imgur.com/kfWweGo.jpeg
Kendisine ise 69 km/h hızla girmişim; https://i.imgur.com/xo7K1JH.jpeg

Yani görünüşe göre beklenen rolü her üç tarafın da yapması bekleniyormuş kurallara bakarsak.

Savunmama da gelecek olursak anlık gerginliğin içerisinde hızlı davranmam gerekti ve polis aracına çarptıktan sonra "Ah-muh" diyip bir kaza belirtisi göstermek yerine direkt yardım istemişim.  Kendisine çarptıktan sonra ise benden beklediği rolü kendisi de yapmamışken böyle bir şikayetten işlem yiyeceksek yiyelim, hatamı kabul ediyorum.

Ben burada iddia ettiğin gibi demirlik falan göremiyorum.

Şu konuya da eklemek istediğim şey ise o gördüğün araba GTA San Andreas'in 90'lı yılların konseptine göre modellenmiş bir araba. 2024 yılında yaşıyoruz ve fazla Sopranos izleyerek rol yaptığından dolayı günümüz Amerika'sından pek uzak kalaraktan hem karımı kıskanacağım diye şeriatçı dayılar gibi rol yapıyorsun, hem de günümüzün Amerikan polislerinin devriye ve kovalama araçlarından bi haberdarsın.

İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 03.09.2024 23:15 stonecoldeko »

#11 - 03.09.2024 23:18
Spoiler: GösterGizle
"fazla Sopranos izleyerek rol yaptığından dolayı günümüz Amerika'sından pek uzak kalaraktan hem karımı kıskanacağım diye şeriatçı dayılar gibi rol yapıyorsun, hem de günümüzün Amerikan polislerinin devriye ve kovalama araçlarından bi haberdarsın."
:D şu üslubundan dolayı da arkadaşı mutelerseniz sevinirim

#12 - 04.09.2024 01:59
Merhaba, şikayet incelendi.

@Dizzy Ama Ya Aracın önünde her ne kadar bar olsa da en azından sarsılma gibi rollere girmelisiniz, hiç kaza olmamış gibi davranmanız uygun değil. Bu seferlik uyarıyorum.
Johnny_Marquand karakteri Powergaming & Car Ramming kapsamında cezalandırılacak. Önce polis aracına ve sonra da sert bir şekilde kasıtlı olarak John karakterinin aracına çarpıyorsunuz ve hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorsunuz hasarlı, dumanlı araç ile. Bu kabul edilemez.
John_Santini karakteri de Powergaming kapsamında ceza alacak. Karşı tarafın ihlal yapıyor olması size rolü reddetme veya ihlal yapma hakkı tanımaz. Johnny karakteri size çarptıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorsunuz, kaza rolüne girmeliydiniz.

K&A