Konu: Surroje_Aguirre  (Okunma sayısı 75 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.09.2024 03:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Surroje_Aguirre @quarion

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 3.092024 1:54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kodese girmiştim oyuna daha yeni girdim bir tur atayım dedim sonra bu arkadaş bana küfür edip direkt saldırmaya başladı daha önceden bir rolüm yoktu bile bana sen bana önceden saldırdın dedi fakat önceden ben bu şahısa saldırmadım + emote vermeden yumruk saldırdı, teşekkürler iyi geceler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/21qc9pm

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 03.09.2024 03:26 egeenggin »

#1 - 03.09.2024 20:27
@quarion  24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 03.09.2024 23:54
Şikayet açılması için şikayet açılmış her neyse savunmamı  yapacağım, oyunda afk bırakıyordum o vakit birisi tarafından düşürüldüm loglara bakılabilir arkadaşın attığı kanıt içerisinde düştüğümün loglarına kim tarafından düşürüldüm bir bilgi sahibi değilim ardından bu kişiyi görüyorum bunun saldırdıgını düşünerekten "direkt saldırdı " demesi bile doğru değil kendisi de inanmaz çünkü o saatin loglarına bakarsanız cidden kanıt almadım çünkü şikayet açmak istemedim onun da beni 2 defa düşürdüğünü görebilirsiniz ben sadece adminin insiyatifine bırakıyorum, tek taraflı olan bir şey değil kendi yaptığı yeri kırpıp ve eksik bir kanıt atmasından dolayı bunu yeterli bulmuyorum dediğim gibi tek taraflı yapılan bir şey değil loglara bakılabilir arkadaşın da beni 2 defa düşürdüğü gözükür zaten ve bunu kendisi de doğrular sonuçlanabilir.

#3 - 04.09.2024 01:38
Merhaba, bu seferlik iki tarafı da uyarıyoruz, Aynı durum tekrarında bu şikayet göze alınarak işlem uygulanacaktır.

K&A