Konu: @Ewlerdenirak | Fear RP  (Okunma sayısı 118 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#0 - 01.09.2024 21:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Ewlerdenirak Arienne_Hohenberg

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Forzabey (Dajonte_Murray)
@Alemcii ‷HÜKÜMSÜZ (Ezrah_Tate)

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de gözükmektedir.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle

Alıntı
Fear RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, sste gözüktüğü gibi Arienne_Hohenberg karakteriyle aramızda ilk başta normal bir diyalog gerçekleşiyor. Fakat sonrasında ona nereden burada durduğunu ve bir şey isteyip istemediğini soruyorum. Sonrasında ise bana cevabını zaten görüyorsunuz. Ardından ona burada boş boş beklemesi yerine ilerde beklemesini söylüyorum. Keyfim burada beklemek istiyor tarzında bir cevap alıyorum.  :D Sonrasında ise onu uyardığımı belirtiyorum, durmasını istemediğim için ve uzaklaşması adına. O da üçüncü uyarımın sonunda ne olacağını tahmin ederek; "Beni silahla vuracak kadar aciz olamazsın" gibi bir cevap yöneltiyor. Burada da yangını daha çok alevlendiriyor. Benim karakterimde sinirlendikten sonra doğal olarak küfür etmeye ve tehdit savurmaya başlıyor. Siyahi bir karakter, ne yapacağı belli olmayabilir ve kendi sokağında bir kadına uzaklaşmasını söylüyor. Belkide kadınlardan bile nefret eden, onlarada şiddet uygulamaya meğilli birisi. Sonrasında ise son konuşmada görüldüğü gibi, onu silahla vurduğum anda bir çok kişinin bana sıkacağını söylüyor. Sanırsam arkadaş bir mafya grubuna üye yada bir mafya liderinin eşi rolünü yapıyor. Fakat bu arkadaş sadece Malibu'da çalışan bir grup personeli ve beni tehdit ediyor. Hesabına baktığımda ise önceden VCPD olduğunu fark ettim, sanırım polis rolü yaparken onunla fazlasıyla sıkıntı yaşamışız, acısını çıkartıyor olabilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını talep ediyorum. Kişi daha önceden yöneticiyi kandırmak, ooc küfür gibi saçma olaylarda da bulunmuş, şimdi de fear rp'ye yönelik rolde bulunuyor.

#1 - 01.09.2024 21:44
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 01.09.2024 22:07
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaşın gerekli cezayı almasını istiyoruz.

#3 - 01.09.2024 22:18
@Ewlerdenirak 24 saat içinde savunmanızı iletin.

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#4 - 03.09.2024 13:21
@Feold Sonuçlanabilir.

#5 - 03.09.2024 17:13
@Ewlerdenirak RP Fear kapsamında cezalandırılacak.