Konu: jerome hodges - god  (Okunma sayısı 430 defa)

#20 - 06.09.2024 11:45
videoyla alakalı bir şikayetin varsa gidip şikayet oluştur. saul sadman god açtığına dair bir savunma yapacaksa yapsın. yapmıyorsa da başka birileri onun yaverliğini yapmasın.

#21 - 06.09.2024 13:32
Dostum Saulsadman'ın susturulmuş olduğunu görebiliyorsun, ne diye şunu söyleyip duruyorsun anlayamıyorum. Senin foyaların teker teker ortaya çıkınca mı böyle oldun sen, değiştin sanki? Sen benim birliğimin R20'sine şikayet açtın. Bende o susturulmuş olduğu için onun yerine savunmalar yapıyorum. Beni onun gibi düşünebilirsin. Sana bu konu hakkında bir kez daha açıklama yapmak istemiyorum çünkü artık can sıkıcı hale gelmeye başladı. Senin şikayetin "god" kullanımından dolayıydı. Bizde videonun aslını açıkladık. Adminler bu yazılanları teker teker okuyup doğru kararı verecektir. Değişik değişik cevap vermek yerine savunma yapabilirsin.

#22 - 06.09.2024 13:54
savunma yapacak kişi ben değil saul sadman. videoyla ilgili bir şikayetin varsa git şikayet oluştur. kendi açtığım şikayete kendimi savunmak zorunda değilim. jerome hodges god açtığıyla ilgili bir savunması yoksa şikayet sonuçlanabilir. battı balık yan gider hesabı yapıp hadi biz de kime ne zarar verebilirsek verelim kafasına yatmayın. önce açtığınız god hilesini açıklayın, sonra da gidip bir şikayetiniz varsa oluşturun. aynı şeyleri tekrarlıyorsun ve şikayet üç sayfa olacak. yazdıklarımı anlamak çok zorsa kalın yazıyla yazayım.
jerome hodges neden god açtı
bir şikayetin varsa şikayet oluştur
savunma yapacak taraf ben değil jerome hodges

#23 - 06.09.2024 14:12
Son kez yazıyorum ve Jerome Hodges adına yazıyorum. Kanıt olarak paylaştığın videonun aslını birkaç ileti ile açıkladım zaten. Jerome Hodges susturulu olduğu için yanıt atamıyor bunu algılayamayacak kadar küçük olduğunu düşünmüyorum. Sözlerin bittiği yerde biz başlıyoruz. Gördüğün üzere attığın videoda sen suçlu çıktın, Jerome'nin herhangi bir "god" ile alakalı bir olayı yok. Senin kendi kurduğun hileler seni bitirdi. Buraya birdaha Saulsadman savunma yapsın diye ileti yazarsan daha yanıt atmayacağım çünkü artık anlamanda bir sorun olduğunu düşünmeye başladım. Bizim verdiğimiz cevaplara karşı yanıt yazacaksan yaz, daha da şikayeti uzatma. Adminler gerekeni yaparlar zaten hiçte merak etme. Yaptığımız savunmalar senin suçlarını teker teker ortaya döküyor zaten, yeniden şikayet açıp uzatmak yerine tek bir iletide bunu ortadan kaldıracağız. Adminler sonuçlandırabilir.
« Son Düzenleme: 06.09.2024 14:16 Wissas »

#24 - 06.09.2024 14:15
.

#25 - 09.09.2024 01:06
jerome hodges'in carmine luchetti'ye attığı her hit, carmine ona silah doğrultmuyorken atıyor. videoyu dikkatli izlemenizi istiyorum.

#26 - 09.09.2024 03:23
Senkronizasyon hatası mevcut, yetersiz kanıt.