Olay Thiago Ramirez adlı karakterin İFM nin belirlemiş olduğu ateşkesi göz önünde bulundurmayıp rol yapmayarak ateş etmesi sonucu polisin gelmesiyle birlikte yaşanmıştır,
Açık konuşmak gerekirse bu dm ve ifm kurallarına uymadığı için direkt q attım. Sonra yanımdaki Çar o adamı tanrı yanına aldı deyince girmek mecburiyetinde kaldım, fakat bu rolsüz ve sonuçlanması uzun sürecek bir ifm kuralı olduğu ve silah kullanmadığım için silahımı boş yere kaptırmak istemedim.
Arkadaşımın demesi üzerine Silahını bana ver gidip rolünü yap zaten silah kullanmadın bulunmamış gibi yapılabilir dedi ben de buna uydum,
İlk başta ben de hata olduğunu sorguladım ve hala hata olduğunun farkındayım. Eğer ic jail alsaydım da ifm üzerinden silah iademin yapılması üzerine olumlu cevap alırdım fakat bir anlık silah kaptırma korkusuna düşerek hareket ettim.
Arkadaşın rol kalitesini bir anlık düşürdüğüm için özür diliyorum.
Tek konu adam bize yasak saatinde ve rolsüz şekilde ateş ettiği için boş yere silahımı kaptırmak istemedim, olay yaşandıktan sonra birlik R20 min keşke verseydin gidip iade den alabilirdik demesiyle öğrendim.
Konu benim cahilliğimden yana, bu dm konusu da ifm üzerinden dönüyor yetkili arkadaş bakabilir.
İyi günler dilerim.