Konu: [28.08.2024 - Santiago Santangel] YKİ, FEAR RP, NON-RP, RETARDED RP  (Okunma sayısı 75 defa)

#0 - 28.08.2024 13:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Santiago_Santangel @Mertsi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Zero Avenida @ThexxoV

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.08.2024 - 13.00-13.20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
YKİ, FEAR RP, NON-RP, RETARDED RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs arkadaşıma iftira atarak küfür ettiğini söylüyor ve adamla konuşmaya başladığımızda kendisi brawl rol başlatıyor ve burda bir daha fear rp yapmadan dalıyor ve ardından şahısı yaralıya düşürdüğümde ise şahıs küfürler ediyor bizlere buda fear rp oluyor ardından yaralı süresi bttiğinde bizim orda olmamaızda rağmen /me ayaklanır ağrı kesici içer. diye emote atıp ayaklanıyor buda yki olmaktadır. şahısın yaptığı rol saçma olduğundanda Retarded rp işlem görmesini talep ediyorum. Şahısın bir möderator olarak bunu yapması çok saçma.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/5ka8wsl.png - https://i.hizliresim.com/tqrunf8.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 28.08.2024 13:33
Öncelikle merhaba, kanıtlarda olduğu gibi sizinle bir sözlü çatışma içerisindeyiz. Roldeyiz, burada rolü bölerek PM Atıyorsun ve sesimi çıkartmıyorum, beni dövüyorsunuz ve klübüme hakaret ediyorsunuz. Bu durumda kalkıp size saldırmıyorum veya size karşı bir Non-Rp'de bulunmuyorum. Kalkıyorum ve bir ağrı kesici içiyorum. Motoruma dahi binmiyorum ve bu durumda bana YKİ Yapıyorsunuz demek mantıksız. Fear RP Kurallarına uyduğumu düşünüyorum. SS'lerde göründüğü gibi Zero Avenida isimli oyuncu hatalı bir /do kullanımında bulunuyor. Size yerden küfür ediyorum fakat size kalkıp herhangi bir fiziksel temasta bulunmuyorum. Söz yetkilide. Retarted ve Non RP'lik bir kısım göremedim. Sizin de 1 seviye olarak il-legal bir role girmeniz hatalı.
« Son Düzenleme: 28.08.2024 13:35 Mertsi »

#2 - 28.08.2024 13:40
yaralı iken küfür etsen dahi bu fear rp girer, senden hem iki kişiyiz hemde seni dövdük. bu yerde iekn küfür etmen fear rp olur güzel kardeşim benim

#3 - 28.08.2024 13:44
Öncelikle merhaba, kanıtlarda olduğu gibi sizinle bir sözlü çatışma içerisindeyiz. Roldeyiz, burada rolü bölerek PM Atıyorsun ve sesimi çıkartmıyorum, beni dövüyorsunuz ve klübüme hakaret ediyorsunuz. Bu durumda kalkıp size saldırmıyorum veya size karşı bir Non-Rp'de bulunmuyorum. Kalkıyorum ve bir ağrı kesici içiyorum. Motoruma dahi binmiyorum ve bu durumda bana YKİ Yapıyorsunuz demek mantıksız. Fear RP Kurallarına uyduğumu düşünüyorum. SS'lerde göründüğü gibi Zero Avenida isimli oyuncu hatalı bir /do kullanımında bulunuyor. Size yerden küfür ediyorum fakat size kalkıp herhangi bir fiziksel temasta bulunmuyorum. Söz yetkilide. Retarted ve Non RP'lik bir kısım göremedim. Sizin de 1 seviye olarak il-legal bir role girmeniz hatalı.

Selam, ben orada konuşmak için geldim il-legal bir eylem göstermeden, konuşmak için getirdik, ilk olarak arkadaş zaten brawl'ı başlatan taraf sensin aracı denize sürüp atmama rağmen yanına çekiyorsun, orada FEAR RP yapman gereken yerde iki kişiye küfür ediyorsun. son sözü yetkiliye bırakıyorum.

#4 - 28.08.2024 13:57

Selam, ben orada konuşmak için geldim il-legal bir eylem göstermeden, konuşmak için getirdik, ilk olarak arkadaş zaten brawl'ı başlatan taraf sensin aracı denize sürüp atmama rağmen yanına çekiyorsun, orada FEAR RP yapman gereken yerde iki kişiye küfür ediyorsun. son sözü yetkiliye bırakıyorum.

Çekmek için herhangi bir yetkiye sahip değilim.  :)

#5 - 28.08.2024 14:45

Bana kendiniz pm' üzerinden söylemiştiniz yetkiliyim role uy ihlalden jail uygulayacağım diye.

Çekmek için herhangi bir yetkiye sahip değilim.  :)

Bunu rolde pm üzerinden söyledin yetkiliyim işlem uygulayacağım diye.
« Son Düzenleme: 28.08.2024 16:03 ThexxoV »

#6 - 01.09.2024 21:24
Merhaba, Santiago Santangel karakterini bu seferlik uyarıyoruz. Aynı durum tekrarında bu şikayet göze alınarak işlem uygulanacaktır.

K&A