Konu: aimbot Nazzaro_Taveyra @yaGız  (Okunma sayısı 695 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 17.08.2024 13:52
Elimde video kanıtım olsa sence atmaz mıyım? Böyle bir şey olacağını düşünmediğimden video kaydını açıp kapadım yani 1 saniyelik bir şey ve buradan sadece ekran görüntüsü çıkarabiliyorum.
  :D, arkadaş gerekli savunmasını yaptı, sonuçlanabilir.

#11 - 17.08.2024 20:46
Şikayeti açan arkadaşın elinde daha aimbot olduğumu kanıtlayacak bir videosu bile yok. Sadece hasarları alıp şikayet açmış. Sıktığım kişinin kafasına da vuruyorum fakat hasarların buglı olduğunu hepimiz biliyoruz. Başka yerine vursam bile orayı göstermiyor. Her neyse, aimbot olduğuma dair bir video gelirse ona göre tekrardan savunma yaparım, iyi günler. Son savunmam.

#12 - 17.08.2024 23:39
Selamlar, kısa keseceğim. Sizden de her hangi bir ileti gelmezse hızlıca sonuçlanabilir.

Dequin karakterine zaten 2 tane hit atmışım, bu da olabilecek bir şey. Sana da gelecek olursak karakterin dümdüz yürüyordu sonradan bir anda koşmaya başladın ve o sırada dört hit falan tutturdum, karakterin dümdüz yürürken kafana doğru nişan almıştım. Bildiğiniz üzere araçtan drive-by atarken mermiler sekmez, bunun kanıtlarını da aşağıda bulunan linke tıklayarak şikayette atılan videoya bakabilirsiniz.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=163194.0

Şikayeti açan arkadaşın elinde daha aimbot olduğumu kanıtlayacak bir videosu bile yok. Sadece hasarları alıp şikayet açmış. Sıktığım kişinin kafasına da vuruyorum fakat hasarların buglı olduğunu hepimiz biliyoruz. Başka yerine vursam bile orayı göstermiyor. Her neyse, aimbot olduğuma dair bir video gelirse ona göre tekrardan savunma yaparım, iyi günler. Son savunmam.

İki savunma arasında ne değişti tam olarak? İlk başta ortada bir bug iddiası olmadan yaptığın savunmayı kimden taktik alarak sözde bug var diyerek bu hale getirdin?

#13 - 18.08.2024 00:32
Selamlar, kısa keseceğim. Sizden de her hangi bir ileti gelmezse hızlıca sonuçlanabilir.

Dequin karakterine zaten 2 tane hit atmışım, bu da olabilecek bir şey. Sana da gelecek olursak karakterin dümdüz yürüyordu sonradan bir anda koşmaya başladın ve o sırada dört hit falan tutturdum, karakterin dümdüz yürürken kafana doğru nişan almıştım. Bildiğiniz üzere araçtan drive-by atarken mermiler sekmez, bunun kanıtlarını da aşağıda bulunan linke tıklayarak şikayette atılan videoya bakabilirsiniz.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=163194.0

İki savunma arasında ne değişti tam olarak? İlk başta ortada bir bug iddiası olmadan yaptığın savunmayı kimden taktik alarak sözde bug var diyerek bu hale getirdin?
daha fazla ileti gelmesin, sonuçlansın.

#14 - 18.08.2024 01:53
Arkadaş videosundan ss alıp buraya atıyor sonra yılların /hasarlar sisteminde bug olduğunu söylüyor, ne oldu arkadaşın "bu savunmadan kurtulamazsın" gibi bir yorumlama yapıp sana yenisini mi yazdırdı? Ben de sana diyorum ki eğer videonu buraya atarsan zaten ban yememe ihtimalin yok unutmuşsun hileyi açık, ya da ayarlarını hiç bir şekilde ellemeden direkt girdin, o kadar mermi attın bir tanesi bile mi omuza gövdeye gelmez? Hadi bana hepsini kafama atmışsın(hareket halindeyken bunu yapma ihtimalin yokta, diyelim ki attın), Eee Wade karakterine de aynı hitleri atmışsın dostum geçerli bir kanıtın yok gelmişsin öyle böyle diyerekten sistemin bug'ı diyip savunma yapıyorsun, ileti atma ve sonuçlansın.

#15 - 21.08.2024 14:20
Sonuçlanabilir.

#16 - 26.08.2024 21:13
Her iki şikayeti de inceledim. Bu şikayette kanıtların daha detaylı ve fazla olmasından ötürü burada sonuçluyorum. Nazzaro karakterinin sahibi forum profili her iki şikayette de bütün hitlerini kusursuz atmış. Bir forum profilinin birden fazla şikayette bu kadar kusursuz hit atıyor olması haliyle ironik. Şikayet bazlı baktığımızda kendi attığı ekran görüntüsünde karşı tarafın depar atıyor halde olduğu görülüyor. Yine bütün hitlerin kafaya atamazsınız. Her iki şikayette de bunu görüyoruz. Savunmanız başlı başına yetersiz zaten.

++log kontrolüyle de beraber oyuncu yasaklandı.