Konu: [21.08.2024] - Gabriel_Tyson - Jonas_Lance - YKİ / İllegal birlik ihlali  (Okunma sayısı 187 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.08.2024 04:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gabriel_Tyson @LegitimuZ  Jonas_Lance @aliexnn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  [21.08.2024] 23:04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7) KAÇIRILMA VE ESİR ALMA KURALLARI; Kaçırılan veya esir alınan oyuncuya karşı absürt ve gerçek dışı roller yapılamaz. Örneğin /sit 6, /piss gibi komutlar veya tamamen OOC kimlikle yapılan roller(bu roller kendini belli ediyor). Bu tip ihlallerde ceza uygulanır.

Alıntı
YKİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakterim sistemsel olarak düşürüldükten  sonra tekrar vurularak sistemsel düşürülüyor ve düşürdükten sonra Jonas karakteri toxicleyerek, ooc kimlik ile karakterin kafasına /sit 1 komutu yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1-
Spoiler: GösterGizle

2-

3-(Tekrar vurulmadan önce rk kanıtı)

Ek açıklamalar(varsa): Yapılan rollerin ooc kine dönüşmesi ve bunu oyunda toxic hareketler yapıp /sit 1 gibi komutlar yaparak, sistemsel olarak tekrar tekrar düşürerek  karşı tarafı kışkırtıp, rol zevkini bozmaya  çalıştıkları için kişilerin ceza almasını istiyorum.

#1 - 22.08.2024 05:05
Selamlar dostum amacım asla seni kışkırtmak vb. değildi. /sit 7 çekmenin yasak olduğunu ilk kez senden duyuyorum. Savaşa girdiysen bunları göze almışsın demektir. Ooc kin diyorsunuz her açığımızı arayarak ooc kin duygusuyla şikayet açıyorsunuz. Yapma kanka

#2 - 22.08.2024 05:07
Sergilediğim hareketten ötürü özür dilediğimi belirtmek isterim, ortada herhangi bir ooc kin yok sizi tanımıyorum bile. İyi günler.

#3 - 22.08.2024 05:25
Savaşa girdiysem yaptığın kural ihlallerini mi göze almam gerekiyor.
Oyun kurallarına uymuyorsan tabi ki şikayet açacağım sunucu kurallarını bilmen gerekiyor. Bilmiyor olman kural ihlallerini yapabilirsin anlamına gelmez, yasak bir kuralı yapmanda açık aramak değil  demek ki kuralları okumamışsın.

#4 - 22.08.2024 13:09
@LegitimuZ Savunma bekleniyor.

#5 - 22.08.2024 14:44
Arkadaş sit atarak hata yapmış onun dışında ooc bir kin bulunmamakta ama ıc olarak Gabriel karakterine ilk sıkan karakter kendisi olduğu için ve kaçırılmış olmasına rağmen fearp tam yapmak yerine bizimle normalmiş gibi konuşmaya girdi. Bende bölgeyi terk ederken sorduğum soruların cevaplarını alamadığım için kendisine bir adet mermi sıktım.

#6 - 24.08.2024 20:18
Karakterler cezalandırılacak.