Konu: DM + PD /q Jacobo Navarra - Tugor Castilla  (Okunma sayısı 173 defa)

#0 - 21.08.2024 00:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jacobo_Navarra @trust no one  Tugor_Castilla @Thomp
Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM+ /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tamirhane yerine gittim fiyat soracaktım Tugor Castilla isimli karakteri ak47 ile Jacobo Navarra'yı silahlı gördüm ihbar ettim fakat görmediler sadece telefon elimdeydi daha sonra Jacobo ateş açtı. olay yerine polisler geldi ve ikiside /q atıp oyundan çıktılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): SS lerde gözükmekte beni düşürdükten 2 dakika sonra Jacobo karakteri oyundan çıkıyor /id Jacobo yazıyorum chatta gözükmekte. Diğer Tugor Castilla karakteride öyle kontrol yapılırsa da gözükebilir.

« Son Düzenleme: 21.08.2024 01:01 Operacional »

#1 - 21.08.2024 09:04
Chatin de benim q attığıma dair hiçbir kanıt yok. Ayrıca sana ben ateş bile etmedim. Gece boyunca takip eden sendin, yaralıya bile düşürmedim seni, düşürdüysem hasarların kanıtını atabilirsin. Şikayetin benim ile pek alakası yok gibi, ne seni vurmuşum. Ne de q attığıma dair bir kanıtın var. Oyun sunucusundan zaten çıkış sağlayacaktım. Polisler gelecekti diye değil, o sırada zaten yaşananlar yaşanmış. Benim ile alakası yok olayların. Ekleme yapayım savaş zamanın da hood bölgesin de silah görebilirsin. Bu da olay yerinden uzaklaşman demek ama sen hala garajın içindesin, sivil bir karaktersin ve silah görünce fear rp yapmıyorsun. Savunma bu kadardı iyi günler.
« Son Düzenleme: 21.08.2024 09:21 Thomp »

#2 - 21.08.2024 15:01
Selam, 5 dakika içinde giriş yaptım. Bunun loglarına bakılabilir, bir sıkıntı yok. 2 dakika sonranın ssini atmışsın, 5 dakika sonra girdiğimin ssini atabilirsin. Ayrıca ykide gelip takip edip neden vuruyorsun diyorsun, aktif olarak bir savaştayız, bizi takip edip gelip darlıyor hatta ihbar atıyorsun. Vurmam çok normal iyi roller.

#3 - 22.08.2024 04:55
Karakteri vurur vurmaz oyundan çıkmanız zaten bir kural ihlali. Belli bi süre oyunda olmalısın
Aynen polisler baskın atarken /q  polisler gittikten sonra tekrar gir, kimse mixing yaptığınızı anlamadı VCPD'ye silahları kaptırmamak için /q attığınız hiç belli değil madem 5 dakika sonra geldin neden VCPD ile birisiyle iletişimi geçip rolün devamını istemedin?
Birini vurup polis gelince /q atıyosun silahları kaptırmamak için polis gittikten sonra oyuna giriyosun 1-2 dakikada nereye ışınlandın öyle polis gelecek diye? polis baskın atınca /q at 5 dakika sonra girdim de.
Yaptığınız çok net ve açık amacınız oyun zevkini bozup milleti vurup /q atıp silahları saklamanız ooc scillere bakıldığında zaten bu net belli oluyor rol için değil dm için oynuyosunuz sanki.
Kişilerin yaptığı ihlal açık ve net 5 dakika sonra geldim bir sebep değil

#4 - 22.08.2024 09:48
Karakteri vurur vurmaz oyundan çıkmanız zaten bir kural ihlali. Belli bi süre oyunda olmalısın
Aynen polisler baskın atarken /q  polisler gittikten sonra tekrar gir, kimse mixing yaptığınızı anlamadı VCPD'ye silahları kaptırmamak için /q attığınız hiç belli değil madem 5 dakika sonra geldin neden VCPD ile birisiyle iletişimi geçip rolün devamını istemedin?
Birini vurup polis gelince /q atıyosun silahları kaptırmamak için polis gittikten sonra oyuna giriyosun 1-2 dakikada nereye ışınlandın öyle polis gelecek diye? polis baskın atınca /q at 5 dakika sonra girdim de.
Yaptığınız çok net ve açık amacınız oyun zevkini bozup milleti vurup /q atıp silahları saklamanız ooc scillere bakıldığında zaten bu net belli oluyor rol için değil dm için oynuyosunuz sanki.
Kişilerin yaptığı ihlal açık ve net 5 dakika sonra geldim bir sebep değil

Ne q attığımın kanıtı var ne bir şey ooc kinle açılmış bi şikayet. Beni ak ile gördüğünün bile bir kanıtı yok. Sinek vızıltısı gibi kendini ortaya atmışsın.
« Son Düzenleme: 22.08.2024 12:09 Thomp »

#5 - 22.08.2024 12:33
Jacobo Navarra karakteri cezalandırılacak.
Tugor Castilla için yetersiz kanıt.