Konu: Deathmatch (DM)  (Okunma sayısı 138 defa)

#0 - 18.08.2024 15:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bob_Smokie @Andrean

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Armenio_Tartal, @rheapendejo , Jesus_Tejedor @judas the greatest , Edgar_Ravelino @Claw

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.08.2024 14.48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Deathmatch (DM)

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birliği olmadığı hâlde Tristian ile birlikte araçla kovalayıp Tristian Drive-By kalkıp AK-47 silahı ile ateş açıp yanında ki aracı süren Bob ise Deagle silahıyla bize ateş açtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Adamın Deagle ile ateş açtığına dair ss almak için Jesus beni düşürüp /hasarlar dan sıktığına dair ss aldık.

#1 - 18.08.2024 16:02
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaş birliği olmadan ikidir il-legal rollere katılıyor.

#2 - 18.08.2024 16:05
Ateş açtığımı defalarca kez yazmana gerek yoktu dostum sakin, hasarlarda gözüküyor zaten evet doğru. DM'lik bir durum yok, Armenio karakteri ile iki gün önce agresif bir rolümüz oldu yol kavgası gibi basit bir duruma silah çekip karakterimi vurdu, ben de karşılık verme amaçlı rolümün devamını getiriyorum, karakterim illegalitesi olan bir karakter silahım mevcut. Savunmam bu kadar, daha yazacak bir şey yok :vice:

#3 - 19.08.2024 01:31
Ateş açtığımı defalarca kez yazmana gerek yoktu dostum sakin, hasarlarda gözüküyor zaten evet doğru. DM'lik bir durum yok, Armenio karakteri ile iki gün önce agresif bir rolümüz oldu yol kavgası gibi basit bir duruma silah çekip karakterimi vurdu, ben de karşılık verme amaçlı rolümün devamını getiriyorum, karakterim illegalitesi olan bir karakter silahım mevcut. Savunmam bu kadar, daha yazacak bir şey yok :vice:

@Andrean Karşı taraftan hasar aldığınızı iddia ediyorsunuz ve buna karşılık verdiğinizi söylüyorsunuz. Gün içinde bunun kanıtını paylaşın. /hasarlar veya ateş etme halinden bir  ekran görüntüsü yeterli olacaktır.

#4 - 19.08.2024 05:19
Duruma açıklık getirmek gerekirse Tristan karakteri ile olan agresif rolde, kişiyi kaçırmaya çalışmasından mütevellit aracına ateş açıldı FAKAT ana hedef Tristan olduğu için konuya il-legal birliğiniz olmadan dahil olmanız yanlıştır.
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 20.08.2024 22:16
@rheapendejo Benim karakterime de ateş açtın dostum kabul ediyorsun zaten, ben de karşılık verdim bu kadar basit.

#6 - 20.08.2024 22:23

Rol esnasında her hangi bir video kaydım bulunmamakta, şikayetlik bir durum olmayacağını düşünerekten hasarlar alma gereği de duymadım. Vurulduktan sonra yaralarla ilgilenme rolü yaparken bir ss almıştım sonrasında tekrar düştüm zaten, rastgele oradaki role denk gelen bir arkadaş var olayı onaylayacaktır @MSRTs

#7 - 21.08.2024 21:12
Attığınız kanıtı inceledim ve bu seferlik geçerli sayıyorum. Ek olarak /hasarlar kaydı almayı unutmayın. Elinizde düşmanlık kanıtı olarak olmak zorunda, bu kanıt yoksa deathmatching kapsamında değerlerdirilecek, gelecek sefer için aklınızda bulunsun.  Son olarak illegal rollerde faaliyet göstermek istiyorsanız illegal bir factiona giriş yapın. Kapatıldı. @Andrean