Konu: kenneth shepherd | kin tutmak / rahatsızlık vermek / metagaming  (Okunma sayısı 167 defa)

#0 - 18.08.2024 14:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: kenneth shepherd @meteuntertatverdacht

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görüntüde mevcut(dün akşam)

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Kin tutmak / Rahatsızlık vermek & toksik davranış

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, win alamayan Kenneth, Piazza üyelerinden birkaç kişi ban yediğinde beni PM'den rahatsız ediyor, IC olayları OOC'ye katıp şimdi ne yapacan tarzı mafyavari cümle kuruyor. Kin tuttuğu açıkça bellidir, IC savaş olayını OOC'ye vurup PM atıyor bu da MG olarak geçiyor. Ek olarak YouTube videoma birliği tarafından gelen toksik yorum bunu kanıtlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
YORUM ATTIKLARI VİDEO: GösterGizle

-> Yorum attıkları video kanıtım

https://hizliresim.com/nqb9psu -> aldığım pm
https://hizliresim.com/2z5hc3x -> yorumu silerse diye aldığım görüntü

Ek açıklamalar(varsa): Oyun için kin tutup pmden ic olayları oocye dökecek kadar kin tutmuş bir R20 ile karşı karşıyayız, gerekli uyarıyı / cezayı almasını talep ediyorum. Ne kadar kin tutsanız da yaşınız gereği davranın, hakaret etmeyin sağda solda.  O:-)
« Son Düzenleme: 18.08.2024 14:14 ege the b3st »

#1 - 18.08.2024 14:10
Kendi birliğimin R19’u olarak şunu eklemek istiyorum. Arkadaşlar forumda birlik tanıtımıma yaptığı toxiclikler yüzünden birden çok kez ceza aldılar. Çoğu admin bunu onaylayacaktır. Açıkça bir OOC kin mevcut. Gerçek hayatta savaşmıyoruz, sakin olun canlar.  :D

#2 - 18.08.2024 14:45
Savunma gelecek.

#3 - 19.08.2024 02:03
@meteuntertatverdacht susturması olduğu için onun adına savunma yapıyorum.

Sana hakaret etmiyorum, çatışmada multi acaount hesaplar ile bizi vurduktan sonra apo abilerin gitti ne yapacaksın? Diyorum bir nevi soru soruyorum bundan rahatsız olmuşsun kusura bakma. Dahada fazla yazmıyorum bu durumda /pmkapat seçeneğini kullanabilirsin.  Vlone ismini bir çok kişi kullanabilir youtube kanıtları geçersiz ooc kin tutmuyoruz. Ayrıca şikayet açıp bana mafya gibi konuşup Ne kadar kin tutsanız da yaşınız gereği davranın, hakaret etmeyin sağda solda.  😇 diyip kendi yaşını ve tavrını belli etmen ayrı komik tanıtımlarınıza bir kaç adam düşürünce sevinip win diye gezen kişilersiniz asıl sizin bir oyun oynadığınızın farkında olmanızı tavsiye ederim sonuçlanabilir.

#4 - 19.08.2024 02:04
Apo abi kim tanımıyorum kardeşim benim, iyi roller dilerim sana  :) :) :)

#6 - 19.08.2024 02:16

Admin kandırmayı ne güzel biliyorsun.  ::)

Keskin'e ne zamandan beri apo diyoruz güzelim? Admin kandırma vs. yok, keskin ağabeyimdir, severim kendisini since 2018  :)

#7 - 22.08.2024 12:27
İncelemede.

#8 - 22.08.2024 12:52
Merhaba, oyun politikaları nedeniyle her ne olursa olsun bu tarz durumlarda kanıtlarda gözüktüğü şekilde oyuncularla iletişime geçmekten kaçınmalısınız. Kenneth Shepherd karakteri "Ortak Nezaket" sebebiyle cezalandırlacak, iyi roller.