Konu: 17.08.2024 Charlie Pirvelli - Aktif Rolde q  (Okunma sayısı 158 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.08.2024 12:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Charlie Pirvelli  -  @keep killing

Olaya dahil olan şahit karakter adı: John Corsetti - Rainer Guderian

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.08.2024 - 02:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rolde q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Devriye sırasında arkadaşı silahlı bir şekilde görüyoruz, bizi gördükten sonra q atıyor. AK + Deagle taşıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/22iadl

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 17.08.2024 16:29
Merhabalar, ilk öncelikle arkadaşın oyununda onlara doğru baktığım gözüküyor fakat benim oyunumda arkama doğru dönüktüm ve onların geldiğini dair görmedim. Yani yüzüm Carrazana hooduna doğru bakıyordu. Onları göz göre göre neden quit atayım? PD rollerinde 3000 dakika jail atılıp silahların silindiğini bütün Vice oyuncuları biliyor.
Kasıtlı bir şekilde yapılan bir durum değil. Oyuna girip Premier model aracımı respawn olup olmadığına baktım. Normalde sürekli video kaydı ile dolaşıyorum fakat 10 saniyelik bir iş için açmak istemedim ve sizin geldiğinizi görmedim. Kimse göz göre göre silahlarının silinip 3000 jail yemek istemez. 3000 jail yiyip üzerine silahlarımı geri alamayacağımı orada yakalanıp silahlarımı NPC'den alabilirim ve daha az bir jail yerim. Loglarım incelenirse çok sevinirim, arkadaşların ne geldiğini ne de GUN yazısını gördüm. Arkadaşın GUN yazısı ve çıkış dakiklarım kontrol edilirse sevinirim. Yani kısacası kasıtlı bir şekilde yapılan bir durum değil fakat arkadaşın videosunda kastılı bir şekilde quit atmışım gibi gözüküyor. Eğer şikayet eden arkadaş ve adminler onaylarsa orada rolün devamını sürderebiliriz, benim için bir sakıncası yok. Kimsenin rolünü baltalamak ve rol zevkini kaçırmak istemem. İnsiyatif uyguluanırsa sevinirim, iyi roller dilerim.

#2 - 17.08.2024 19:16
Eğer olaylar arkadaşın dediği gibi ise, role kaldığımız yerden devam edebiliriz. Bizim için bir sorun bulunmuyor, kimseyi mağdur bırakmak istemeyiz. Şikayeti inceleyen yetkililer insiyatifine göre karar verebilir.

#3 - 17.08.2024 23:21
Merhaba, @keep killing videoda gözüktüğü şekilde silahlarınız(AK-47+Desert Eagle) ile birlikte 24 saat içerisinde Riccardo Giotto karakterine ulaşarak VCPD'ye teslim olun. 24 saatin sonunda aksi bir durum gerçekleşmiş olursa karakteriniz aktif rolde quit atmaktan cezalandırılacak. İyi roller.