Konu: Beckett Lawson - Non rp driving, power rp  (Okunma sayısı 103 defa)

#0 - 17.08.2024 17:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Beckett Lawson - @Falacer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rainer Guderian

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.08.2024 - 19.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non rp driving, power rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş şehir içerisinde maskesiz bir şekilde birisini vuruyor, CCTV ihbarlarına düşüyor ve bir başka ekip oraya yönelip Beckett Lawson'u görüyor, kovalamaca başlatıyor. Biz de yöneliyoruz ve bir süre kaçtıktan sonra da dağdan denize doğru uçuyor ve sonrasında da bir şey olmamış gibi devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/r8alhs bu kendi videosundan bir kare.

Bu da benim videomdan. 00:13

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 17.08.2024 17:17
Merhaba.

Görünüşe göre size şikayet açtığım için şikayetinizi oluşturmuşsunuz, ama sorun değil ben de senin yerinde olsaydım aynısını yapardım.
Araç ile suya uçtuğunuzda gerçek hayatta şak diye ölmüyorsunuz, orta veya ağır derece hasar alıyorsunuz ben buna uygun şekilde ilerlerdim.
Araç ile uçtuktan sonra en yakın bölgeye gidip orada saklandım NON RP ve PG sayılabilecek kısım olsaydı bu tünellere kadar koşmam olurdu.
Çünkü koşabilmem için yeterli süre vardı, gişeye gidene kadar ve siz gişeyi açana kadar ben çoktan saklanabileceğim yerden koşmuş olurdum.
Ancak gördüğün gibi köşeye bekliyorum.

Ek not: Gerçek hayatta mafyaya bağlı çalışıyorsun, peşinde polisler var kaçıyorsun tutuklanırsan zaten ölmüşsün demektir o yüzden karakterim fırsatı varken kaçması yine en doğal hareketidir.

ESP Şüphelileri şikayetinde belirttiğim gibi 1:20'de fareniz olduğum yere ağır şüpheli şekilde kayıyor 1 değil 2 kez kayması tesadüf değildir, şahsen tecrübe edindiğim hile incelemelerinde bir hileci kişinin konumunu biliyor ise yanlışlıkla dahi olsa en az 2-4 sayı aralıklarında bakar güzel legit denemesiydi ama, videoyuda kesmişsiniz bu da ESP veya İzinsiz Camhunt yorumunu açık tutuyor.

İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 17.08.2024 17:21 Falacer »

#2 - 17.08.2024 23:06
Merhaba, savunmada yazılan durumda karakteriniz direkt olarak ölmüyor olabilir, ağır yaralanıyor olabilir. Bu durumda bile araç içerisinden kurtulmanız, ilerlemeniz çok zor. Ayrıca kurallarımız gereği böyle bir şey yapmanız doğru değil, bu yüzden karakteriniz NON RP kapsamında cezalandırılacak.

Bahsi geçen diğer durumlar için hile şikayeti üzerinden devam edebilirsiniz, iyi günler.