Konu: Artie_LoCascio- Rk ihlali, Non-rp, agresif rp, Fear rp  (Okunma sayısı 114 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.08.2024 23:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Artie_LoCascio @efe ist baba
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Musdo-@RifleKhajimba

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Şahsın IC arkadaşlarıma karşı ettiği küfürler yüzünden yanına gidip konuşmaya geliyoruz, orada da gereksi agresif yaparak ters laflarına devam ediyor, ardından brawl rolü başlamasına sebebiyet veriyor.
 İhlallerin başladığı yer de burası, arkadaşı düşürüyoruz ve fear rp ihlali yaparak yerde bize küfürler savurmaya, hakaretlere devam ediyor. kalktığı gibi bana sopayla saldırıp düşürüyor, yaralı kural ihlali yapıyor.
Olay yerine polisler gelince beni sopayla düşürüp yaralamasına rağmen imkansız ve non rp şekilde ''/Do Sopada kan yok'' Diye emote veriyor ve spamlıyor bunu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Gereksiz agresif Rp: https://hizliresim.com/kw9rn6y
Düştüğünün kanıtı ve Fear-rp ihlali: https://hizliresim.com/3jh8699
Yaralı kural ihlali, kalktığı gibi dalıyor :D : https://hizliresim.com/h2azh3p

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılsın, sanırım ooc kinlendi ve rol zevkimizi baltaladı.

#1 - 18.08.2024 23:31
Fear-rp neden yapacağım? Onu da anlamadım. Üç, dört kişiyiz orada.

#2 - 18.08.2024 23:37
Yaptığını belirttiğim tüm ihlallerin kanıtları net şekilde belli ahbap, boşuna çırpınma. Sonuçlanabilir.

#3 - 18.08.2024 23:38
Üslubuna dikkat et, yok çırpınma, yok şu, yok bu siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Yaptığım savunma burada işte herhangi bir agresifim yok gelip sen daha demin ne dedin diyorsun bende ne dediğimi söylüyorum ardından saldırıyorsunuz başımızda "boş boş" sövüyorsunuz, bende kalkıp sinirle saldırıyorum tamam mı? Sonuçlanabilir.  :sampanya:

#4 - 18.08.2024 23:48
Kral silmişsin ama üç dört tane ileti atmıştın ve hepsinde yaptığın ihlalleri inkar ediyordun o yüzden çırpınma dedim, bunda üslupsuz bir şey yok yani. Sonuçta Amerikada yaşıyoruz kanki Ohio'dan mı geldin :-\
« Son Düzenleme: 18.08.2024 23:50 ffullecci »

#5 - 19.08.2024 00:06
Şahitliğimi onaylıyorum
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=163451.0 arkadaş burda bize şikayet açıyor ama görüldüğü üzere kendisi rk ihlali yapıp ilk başta düştüğünü yediremediği için tekrardan saldırıyor Emotesiz bir şekilde. Bize troll diyip kendisinin trollediği apaçık ortada gereken cezayı almasını istiyoruz iyi günler :sampanya:

#6 - 19.08.2024 00:41
Gerekli cezai işlem uygulanacak.