Konu: Sam Huffman - Richard Yuncic | DM  (Okunma sayısı 118 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.08.2024 22:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sam Huffman - @Elite |  Richard Yuncic - @Yusufcc

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Drew Cardella @Sawix

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Star Caddesi'nin girişinde ilerlerken, iki arkadaş araca çarptı. Bunun ardından, Fast-RP geçmeleri için korna çaldım, ancak role girmeye başladılar. Sam adlı karakterle hiçbir irtibatım yok, ancak Richard adlı karakterle 15.08.24 tarihinde bir kavgaya girmiştik. O rolde de Low RP sergileyerek, yerdeyken aniden kalkıp saldırmaya başlamıştı. Olayın devamında, basit bir araç kazasında hiçbir "Emote" vermeden UZI ile karakterime ve Drew'a, ateş ettiler, düşürdüler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar rol zevkimizi baltalıyorlar. Gerekli cezaları alırlarsa sevinirim.

#1 - 16.08.2024 23:38
Ben kimseye ateş açmadım.

Bunlar haricinde sadece araçlar çarpışıyor ve kaza rolüne giriyoruz, agrasif rol yapınca silah çekiyorsun son resimde görünüyor Ak çıkartma emoten. Uza diyerek tehditkar konuşunca arkadaş ateş açıyor.

#2 - 17.08.2024 00:10
Ben kimseye ateş açmadım.

Bunlar haricinde sadece araçlar çarpışıyor ve kaza rolüne giriyoruz, agrasif rol yapınca silah çekiyorsun son resimde görünüyor Ak çıkartma emoten. Uza diyerek tehditkar konuşunca arkadaş ateş açıyor.

Silah çektiğim falan yok, size ateşte etmedim, ayrıca agresif yaptın diyorsun ama agresif yapanda sensin.
Silah sıkmadım diyorsun SS'lerde Drive By'a yardım ediyorsun bu şekilde ihlalden mi kaçacaksın?

#3 - 17.08.2024 00:13
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 17.08.2024 05:18
Merhaba, şikayet incelendi.

Sözlü atışma veya trafik kazası rollerinde silah ile ateş edilemez, kural net. Victor karakteri ise siz sıkarken araçta olduğu görünüyor, yani sizin için o anlık bir tehlike yaratmıyor. Sıkacağından şüphelenseniz bile sıkmamanız gerekiyor, sıkarsa ihlale gireceği için ise rol sonu şikayet açmanız gerekiyor, size ihlal hakkı tanımıyor. Ek olarak sıkmadan önce emote da atmadığınız görülüyor. Sam_Huffman karakteri Emotesuz İşlem & Deathmatching kapsamında cezalandırılacak. @Yusufcc sizi de uyarıyorum bu seferlik, araç kontrolü sizde görünüyor. Durumu uzatmadan araçla bölgeden ayrılmak ve yanınızdaki karakteri sakinleştirmek yerine drive-by atılmasına yardımcı oluyorsunuz. Benzer bir durumda siz de yaptırım alabilirsiniz.

K&A