Konu: Steckel_Neumann  (Okunma sayısı 91 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.08.2024 06:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Steckel_Neumann

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.08.2024 5:16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: GBİ Kural ihlali

Alıntı
GBİ Kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Önceden düşmanlığımız olan Steckel_Neumann karakteri GBİ bölgede agresif rol sergileyip sonrasıda saldırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/n2e0eue

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 17.08.2024 04:08
@Mand3RR 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 17.08.2024 04:45
Kişiyi sistemsel olarak yumrukla düşürmedim, sadece canını 1 bıraktım. Kişiyi olaydan 20-25dk önce silahla düşürdük, kişi RKlı, bana FearRP yapması gerekirken bana kışkırtıcı ithamlarda bulunuyor, asıl tokat atmamın sebebide bu. Benim yanımdaki adama kendi ssindede gözültüğü üzere "Bu adam seni satar" gibisinden ithamlarda bulunuyorsun. Biraz Realistik düşündüğün zaman benim önümden bile geçmezsin fakat sen yanıma gelip karakterimi kışkırtıyorsun.

Reklam için kusura bakmayın :sampanya:

#3 - 17.08.2024 05:04
Merhaba, şikayet incelendi.

Karşı tarafın ihlal yapıyor olması veya kışkırtması size de ihlal yapma hakkı tanımıyor. Sistemsel düşürmemeniz de önemli değil, sonuçta orası güvenli bölge. Herhangi bir saldırı veya agresif rolde bulunamazsınız. Steckel_Neumann karakteri Güvenli Bölge İhlal kapsamında cezalandırılacak.

Carl_Fomez karakteri de Yaralı Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak. Ateşli silah ile yaralanma halinde 1 saatlik bir yaralı rolü(tedavi olma, dinlenme vs.) süreniz bulunuyor ancak bu süre dolmadan etrafta dolaşmayı ve size sıkan kişiler ile söz dalaşına girmeyi tercih etmişsiniz.

K&A