Konu: Tabanca Zi_Wu Oyuncu şikayeti  (Okunma sayısı 194 defa)

#0 - 15.08.2024 00:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zi_Wu https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;area=summary;u=28187 N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.08.2024 Saat: 00.30 N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder. | Yetersiz oyuncu profili

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motorumla geziyorken çatıdan Tabanca adlı arkadaş bir sebep yokken bana sıkıyor, bu sıralar çok troll yapıyor birliği banlanınca bu tarz şeyler yapmaya başladı. Tabanca adlı arkadaşın yanında Carrazana birliğinde bir kaç kişi daha vardı onlarlada hiç bir şekilde bir rolüm yok bana sıktılar N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): Tabancanın acilen banlanması gerekiyor yetersiz oyuncu profilinden ceza almasını talep ediyorum, ooc kin ile saçma hareketler ediyor. N/A

« Son Düzenleme: 15.08.2024 00:57 eXods »

#1 - 15.08.2024 01:21
Rolünü bulup atacağım, yönetimi kandırmaktan artık ne kadar yatarsın bilmiyorum.

#2 - 16.08.2024 03:24
@Geben meine Tabanca Gün içerisinde savunmanızı iletin.

#3 - 17.08.2024 04:05
Merhaba, şikayet incelendi.

Savunma gelmemiş, kişinin size sıktığına dair bir kanıt bulunmuyor. Zi_Wu (yeni karakter adıyla James_Micatto) Deathmatching kapsamında cezalandırılacak. Ek olarak @eXods bu seferlik sizi uyarıyorum, yerde yaralı durumdayken agresif rol yapmamalısınız. Tekrarında yaptırım alabilirsiniz, karşı tarafın ihlal yapıyor oluşu maalesef size de ihlal hakkı tanımıyor.

K&A