Konu: aim+slient şüphesi  (Okunma sayısı 218 defa)

#0 - 23.08.2024 01:55
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: DeAngelo_Wiggins @starlegend
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş ile yaşanan bir gerginlik sonrası takip ediyorum ve en son ''gel erkek gibi yumruk yumruğa kavga edelim'' diye bir teklif sunuyor, bunu kabul edip kimsenin olmadığı bir yere geçiyoruz ve motordan inip direkt silah çekerek ateş etmeye başlıyor. Buraya kadar herhangi bir durumdan şikayetci değilim, ona güvenmek yerine ben silahıma davranabilirdim fakat şöyle bir durum var ki arkadaşın attığı her mermi hit ve aynı zamanda aimi bana doğrultmamasına rağmen falso alıp bana gelen mermiler var. Madem brawl çağırdığın adama sıkacaksın bari yumruk ile üstüne gelen adama hile ile sıkma değil mi?
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
https://streamable.com/ga3eli                                                      
Bu resim videoda koyduğum fotoğraftaki vuruşta aslında nereye sıkıldığını çok net gösteriyor.

Ek açıklamalar(varsa): Sunucuda zaten hile açmak bir hayli kolayken bu tür olaylardan şüphelenmemiz gayet doğal. Arkadaş video kaydı ile savunma yaparsa gerçekten tebrik edeceğim. Zaten brawl'a çağırıp silah çekiyorsa yt için video hazırladığını düşünerek elinde kayıt olduğunu tahmin edebiliyorum. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 23.08.2024 02:02 FalqoN »

#1 - 23.08.2024 02:08
Ne youtube videosu? SA:MP oynuyoruz, 600 mblik oyun. Seni vurduğumu çekip bunu YT'e atıp övünecek birisi değilim. Sonuçta oyun oynuyoruz, hilem vesaire bir şeyim yoktu. Böyle gözükmüş, daha önce bunun birden fazla örneği var. Kısacası hilem yok, iyi geceler.

İyi oyunlar.

#2 - 23.08.2024 02:09
Sen videonu paylaşırsan daha net belli olur hile kullanmadığım.

#3 - 23.08.2024 02:11
Sen videonu paylaşırsan daha net belli olur hile kullanmadığım.
Video üstte ya güzel kardeşim ( Bulamadıysan fotoğrafın solunda ). Ayrıca öyle gözüktü diye bir olayda yok boşuna ne beni ne de adminleri kandırmaya çalışma. Uzun süredir bu oyunu oynuyorum ve böyle gözüktü diye bir durum yok. Genelde slienti-aimi açanların savunmasıdır ''Bug olmuş-öyle gözükmüş'' gibi cümleler. Video kaydın varsa sunabilirsin dostum. Benim kanıtlarım oldukca yeterli ve videon olmadan ''sende öyle gözükmüş'' gibi bir savunmayı emin ol kimse kabul etmez.
« Son Düzenleme: 23.08.2024 02:14 FalqoN »

#4 - 23.08.2024 02:14
Neden toxic bir şekilde tanıt atıyorsun?  Beni sinirlendin bak, evde kafamı duvarlara vuruyorum bu yazdıkların yüzünden. Çok toxicsin, krizlere soktun beni.

Hilem yok, buna hile diye şikayet açan oyuna dün başlamıştır. Siz de öyle gözüküyorsunuz zaten, biraz önceki çatışmalardan bunu anladım. 1vs kaçtı, 10 mu?

#5 - 23.08.2024 02:45
Neden toxic bir şekilde tanıt atıyorsun?  Beni sinirlendin bak, evde kafamı duvarlara vuruyorum bu yazdıkların yüzünden. Çok toxicsin, krizlere soktun beni.

Hilem yok, buna hile diye şikayet açan oyuna dün başlamıştır. Siz de öyle gözüküyorsunuz zaten, biraz önceki çatışmalardan bunu anladım. 1vs kaçtı, 10 mu?
Toxic şekilde yanıt attığım falan yok. Seni toxiclemem için bir sebepte aynı şekilde yok. Sana düzgün şekilde geçmiş bu şekilde bir durumun olamayacağını izah etmeye çalışıyorum. Bu iletin ile toxiclik yapmaya çalışan kişi ben değil sensin.  1v10'u kime attın kardo? Hayal dünyanda seni yalnız bırakıyorum. Emin ol bu konularda sidik yarıştırabileceğin birisi değilim. Hangi sunucularda ne yaptın? Kim sana ''bu adam dmci moruk'' dedi de gaza gelip rollendin? Yoldan herhangi birisini çevirsen bir masaya geçirip  eline bilgisayar versen o bile slienti daha güzel kullanır. Çok fazla gaza gelip insanlara sallama güzel kardeşim. Oyun oynadığını unutup kendi tabirinle ''600 mb'lık oyun'' için kinini forumda kusma. Savunman bu kadarsa sohbet muhabbeti bırakıp sonuçlanmasını beklemek en sağlıklı yol. Sonuçlanabilir.

#6 - 26.08.2024 21:35
Hile kullanımı bulunmuyor.