Konu: Alzur_Kaspatz  (Okunma sayısı 225 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.08.2024 02:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A  1.08.2024 1:54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Rolde quit+DM+emotesiz silah

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A Ben bara giriyorum ve insanlardan  bagıs toplama rolü yaopıyorum zaman gecsin diye oradaki adam beni çıkartmak istiyor bıraz zorluk cıkarttıktan sonra giriş için aldıgım ücreti istiyorum sahıs verincede çıkıyorum ardından arkadan biri parayı estetik içinmi topluyorsun diyor bende ona küfür ediyorum ardında kendsine küfür bile etmedigim kisi bana sıkıyor ve sıktıktan sonra quit atıyor polismi gördü naptı bilmiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A 
https://hizliresim.com/qys4sj1https://hizliresim.com/477de6i

Ek açıklamalar(varsa): N/A Chati gösteriyorum quit attıgı gözüküyor ve ayrıca chatide olayın  başladıgı yeride aldım tamamı chati almışım emote cekmedigi gözüküyor.

#1 - 01.08.2024 03:18
savunma gelecek

#2 - 02.08.2024 04:17
Selamlar, sevgiler iyi forumlar, iyi geceler. İlk olarak /q olayına değinmek istiyorum. Video'nun sesini dinlersen zaten senin düşmenin ardından crash yediğimi, karakterimin rastgele 5-6 el daha ateş ettiği ortada. Crash yedikten sonra oyuna girdim, @Sylas buga düştüğüm için raporlardan birisine baktı, kontrol edebilir. Girdiğime dair ufak bir ss bırakıyorum, /f chat.

Spoiler: GösterGizle

Gelelim asıl olaya, Bandits Barda dilencilik yapıyorsun, uyarıyoruz ve bana küfür ediyorsun(R20 karakter). Karşılık olarak çıkartmaya çalışıyoruz 3 kişi. Attığın tek emote /me kişiyi ittirir. ve etrafta koşturmaya devam ediyorsun ettiğin küfür zaten kendi videon'da da var;

Kendi /w tarafımdan edilen küfür

Burada da senin devam edip yine hood içinde R20'ye küfür ettiğin yer bulunuyor, legal karaktersin yanında 5-6 Bandits üyesi var nerden bu özgüven tam olarak?

Gelelim emote olayına, emote şu yüzden atılmadı. Chatte halihazırda kişiye saldırır, sıkar eder tarzı emotelar atıldığı için atma gereksimi duymadım daha doğrusu atacak vaktim de kalmadı. O taraf admin insiyatifi. Teşekkürler, iyi roller ve iyi forumlar.

#3 - 06.08.2024 02:53
İyi günler.
Jesse Honest İllegal birlik bölgesinden yaptığı rollerden dolayı fearRP kapsamında cezalandırılacak. Ve her ne olursa olsun saldırı yaparken emote vermek zorundasınız. Alzur Kaspatz emotesiz silah kulanımdan cezalandılacak.
« Son Düzenleme: 06.08.2024 02:57 tr_ouz »