Selamlar, sevgiler iyi forumlar, iyi geceler. İlk olarak /q olayına değinmek istiyorum. Video'nun sesini dinlersen zaten senin düşmenin ardından crash yediğimi, karakterimin rastgele 5-6 el daha ateş ettiği ortada. Crash yedikten sonra oyuna girdim,
@Sylas buga düştüğüm için raporlardan birisine baktı, kontrol edebilir. Girdiğime dair ufak bir ss bırakıyorum, /f chat.
Gelelim asıl olaya, Bandits Barda dilencilik yapıyorsun, uyarıyoruz ve bana küfür ediyorsun(R20 karakter). Karşılık olarak çıkartmaya çalışıyoruz 3 kişi. Attığın tek emote /me kişiyi ittirir. ve etrafta koşturmaya devam ediyorsun ettiğin küfür zaten kendi videon'da da var;
Kendi /w tarafımdan edilen küfür
Burada da senin devam edip yine hood içinde R20'ye küfür ettiğin yer bulunuyor, legal karaktersin yanında 5-6 Bandits üyesi var nerden bu özgüven tam olarak?
Gelelim emote olayına, emote şu yüzden atılmadı. Chatte halihazırda kişiye saldırır, sıkar eder tarzı emotelar atıldığı için atma gereksimi duymadım daha doğrusu atacak vaktim de kalmadı. O taraf admin insiyatifi. Teşekkürler, iyi roller ve iyi forumlar.