Konu: Joshua_Frexia DM  (Okunma sayısı 231 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.08.2024 00:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joshua Frexia @Azad el pasha Fujiwara Katashi @money scammer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Damien_Daniels @zioslaa Jamarion_Lamont @Xavii

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.08.2024 23.22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Deathmatching, Spawnkill, İllegal Kural ihlali.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler ile brawl'a giriyoruz, daha yumruk ile hasar verilmeden hiç bir şey olmadan kovalamaca esnasında interior'a giriyor ve girdiğim gibi sıkıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://www.youtube.com/watch?v=qKW3dR7AEHY Joshua'nın dm ve spawnkill yaptığı an.
Fujiwara Katashi'nin Damien Daniels'e dm attığının hasarlar görüntüsü.

Ek açıklamalar(varsa): Ek olarak, kişilerin birliğe hatanın gerçekleştiği günde gerçekleşmiştir, "Birliğe yeni dahil olan kişiler bir hafta boyunca hiçbir şekilde çatışmalara katılamazlar." gibi bir illegal kural ihlali de mevcut. Kişilerin caydırıcı bir ceza almasını istiyorum, bu tarz olaylar can sıkıcı.

#1 - 05.08.2024 00:18
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 05.08.2024 00:30
Selamlar yarın savunma yaparım, bu birlikte bu karakterim aylardır var NC pasifte durduğum "rütbem düzenlenmedi" yeni girdiğim anlamına gelmiyor. Mekanda size sıkarız tarzı roller yaptınız üstüme koştunuz zaten videoda gözüküyor bende kendimi korudum ve ateş ettim. Detaylı savunma yarın gelir iyi geceler.

#3 - 05.08.2024 00:35
Savunma gelir yarın rahat olun her şeyi tek tek açıklarız. :vays:

#4 - 05.08.2024 00:49
Birlik'e baktığımda 04.08.2024 tarihinde katıldığın gözüküyor, o yüzden dolayı sistemde gözükene göre devam ediyorum, öncesinde ki kısımı bilemem ben tanrı veya senin rollerinin tamamını izleyen birisi değilim, seni tarayacağım öldüreceğim dediğim her hangi bir ekran görüntün varsa paylaşmanı isterim çünkü ben öyle bir şey demediğimi biliyorum.

#5 - 05.08.2024 01:00
Son giriş saatlerini birliğe giriş günü olarak anladın sanırım, birlikte uzun süredir varım. Bakılabilir bir sıkıntı yok. Diğer konular hakkında bilgisayara geçince yapacağım aktif bir savaşta değiliz 1 hafta kuralı zaten işlemiyorda, iyi geceler.

#6 - 05.08.2024 16:19
Son giriş olduğun senin söylemenle kontrol edip farkettim, bu gereksiz evet, haklısın tek taraflı düşünmemek lazım. İllegal Kural İhlali yok evet.

#7 - 06.08.2024 00:27
İyi forumlar, iyi geceler. :sampanya:

İlk öncelikle, Jungle 8 gece klübünde, sözlü olarak tartışma çıkıyor. Ardından bu tartışma süzülerek küfürleşmeye dönüyor, kişiler arkadaşımı rolsel olarak darlamaya başlayınca, mekandan ayrılıyoruz. Mekan dışında kişiler, taşkınlık çıkarmaya devam ediyorlar. Biz ise kendi hoodumuza gidiyoruz, ardından orada kişiler role girişiyor.

Ardından kişiler, direk brawl rolüne girişiyorlar. Kendileri, bağımsız bir karakter yönetselerde, biz illegal oluşum karakteriyiz. Bize burada üç kişi saldırdıkları için, kendilerini sözlü uyarıyorum.

Kişiler, sözlü uyarımı dinlememesine rağmen kendi hood'umda arkadaşıma saldırdıkları için kendimi güvenceye alarak onlara ateş ediyorum. Kendileri o sıra, arkadaşımdan gelen mermiler ile birlikte kaçıyor.

Ardından Damien karakteri, sistemsel ve rolsel olarak yaralıya düşüyor, o sırada anlık olarak olay yerinden uzaklaşıp, araya mesafeye koyup uzaktan olay yerini izliyoruz.
Damien karakterinin sistemsel olarak yaralı durumundan çıkması ile beraber, role girişip karakterini rolde eve taşımaya girişiyoruz. Ama kişi burada, /b ihlali ve sürekli roleplay kuralini ihlal ediyor.

Kişiyi rolsel olarak içeri taşıyoruz ve role giriyoruz, ardından garajda saygın bir kişi gelip salmamızı söylüyorlar, ve bizde onları rolsel olarak dışarı atıp olay yerinden uzaklaşıyoruz.

Savunma bu kadar, tekrardan iyi geceler. :vice:

#8 - 06.08.2024 02:19
@tr_ouz @Scealten savunmayı ortak yaptık, sonuçlanabilir.

#9 - 06.08.2024 12:23
Merhaba.

Deatmatching için savunma yeterli görüldü. İllegal karakterlere karşı bu tarz agresif ve kışkırtıcı roller yapıyorsanız beraberinde gelebilecek sonuçlara hazır olmalısınız.

Jamarion Lamont karakteri hatalı emote kapsamında cezalandırılacak.

Joshua Frexia karakteri bug abuse kapsamında cezalandırılacak.