Konu: Dejave_Dess [06.08.2024]  (Okunma sayısı 114 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.08.2024 19:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dejave_Dess @eXods 

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19:23 [06.08.2024]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Emotsuz Ateş - Dm, 2 seviyenin altındayım ve yasakmış böyle birşey yapmaları PD arkadaş söyledi banada.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Abicim ben arkadaş ile rol yapıyorum onların o kırmızı bölgesinin orda geldi uzaklaş dedi uzaklaştığım gibi silah ile sıkmaya başladı emotsuz

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bence silahlarının aldırılması lazım, devamlı olarak etrafa sıkıyorlar masumlar dahil

« Son Düzenleme: 06.08.2024 20:28 watchandlearnsomething »

#1 - 06.08.2024 19:43
Gün içerisinde savunma yapacağım.

#2 - 06.08.2024 20:15
Elimde olan gerekli olabilecek chat ss'i.
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Öncelikle selamlar, herkese iyi akşamlar dilerim. Tabiki bir şikayet yemeyeceğimi düşünerekten oyunda gün içerisinde video kaydı ile gezmiyorum. Fakat attığım SS'de görüldüğü gibi (orada ki olayla bir alakası yok, şikayet geldikten sonra meslek yaparken chati alabildim sadece.) Chat kısmının bir kaçını alabildim. Young İnfant rütbesinde olan diğer karakterler, hatta birliğimizin R-19'u orada bulunurken onun gözünün önünde bir uyarı yapıyoruz. Kareem_Hustler karakteri benden bir kaç defa Uyuşturucu tedarik etmeye gelen birisi ama sokağımızda takılan, oralarda gezinen bir karakter değildir. Sokakta sürekli olarak dolaşıyor, yanlış hatırlamıyorsam /fucku animasyonunu kullanarak birlik üyelerimize birnevi kışkırtıcı hareketlerde bulunuyor, hatta bizimle fazlasıyla samimi ve arkadaşmış gibi birlik üyelerimizle, benimle rol yapıyor.  SS'de de gözüktüğü gibi bir uyarı yapılıyor ve silah emotesi verilerek tehdit olarak gösteriliyor. Sonrasında bölgede bulunmaya devam ettiği için, (uyarılara rağmen) bende tehdit olarak gösterdiğim silahımı kullanıyorum. Bölgem içerisinde uyarıyorum ve uzaklaşmıyorsun, seni tehdit ediyorum o da yetmiyor. Fakat sen rol yapmaya arkadaşınla orada takılmaya devam ediyorsun. Başka yerde bunları yapabilirsin? Sonrasında o arkadaşınada ateşe ediyoruz, etmeden önce q atıyor zaten. OOC jail kısmımda da görüldüğü gibi, DM odaklı birisi değilim, DM atarak huzur bozmaya çalışan bir şahısta değilim. O yüzden kararı adminlere bırakıyorum, sonucu onlar belirtir. Tekrar iyi akşamlar. Ayriyetten ufak bir ekleme daha yapmak isterim, emote olayı ile ilgili. Kişinin mesafesi bana biraz daha uzak olduğu için sanırım silah çekme emotem onun ekranına düşmemiş. Orası ile de herhangi bir SS'im yok. Onun için üzgünüm, nasıl uygun görüyorsanız bir şey diyemem.

#3 - 06.08.2024 21:43
Bana şikayet açan kişi yetersiz oyuncu profilinden ban yedi, lütfen şikayet kapatılsın.

#4 - 06.08.2024 21:47
öylebişi yok ben ban yedim diye sen jail yemicen anlamına gelmiyor uyanık heriff  :-\ :-\

#5 - 06.08.2024 22:01
öylebişi yok ben ban yedim diye sen jail yemicen anlamına gelmiyor uyanık heriff  :-\ :-\
Dostum lütfen hitaplarına dikkat et, yetersiz oyuncu profilin varmış bugün sokakta yaptığın rollerde de belliydi zaten.

#6 - 07.08.2024 01:30
K&A