Elimde olan gerekli olabilecek chat ss'i.
Öncelikle selamlar, herkese iyi akşamlar dilerim. Tabiki bir şikayet yemeyeceğimi düşünerekten oyunda gün içerisinde video kaydı ile gezmiyorum. Fakat attığım SS'de görüldüğü gibi (orada ki olayla bir alakası yok, şikayet geldikten sonra meslek yaparken chati alabildim sadece.) Chat kısmının bir kaçını alabildim. Young İnfant rütbesinde olan diğer karakterler, hatta birliğimizin R-19'u orada bulunurken onun gözünün önünde bir uyarı yapıyoruz. Kareem_Hustler karakteri benden bir kaç defa Uyuşturucu tedarik etmeye gelen birisi ama sokağımızda takılan, oralarda gezinen bir karakter değildir. Sokakta sürekli olarak dolaşıyor, yanlış hatırlamıyorsam /fucku animasyonunu kullanarak birlik üyelerimize birnevi kışkırtıcı hareketlerde bulunuyor, hatta bizimle fazlasıyla samimi ve arkadaşmış gibi birlik üyelerimizle, benimle rol yapıyor. SS'de de gözüktüğü gibi bir uyarı yapılıyor ve silah emotesi verilerek tehdit olarak gösteriliyor. Sonrasında bölgede bulunmaya devam ettiği için, (uyarılara rağmen) bende tehdit olarak gösterdiğim silahımı kullanıyorum. Bölgem içerisinde uyarıyorum ve uzaklaşmıyorsun, seni tehdit ediyorum o da yetmiyor. Fakat sen rol yapmaya arkadaşınla orada takılmaya devam ediyorsun. Başka yerde bunları yapabilirsin? Sonrasında o arkadaşınada ateşe ediyoruz, etmeden önce q atıyor zaten. OOC jail kısmımda da görüldüğü gibi, DM odaklı birisi değilim, DM atarak huzur bozmaya çalışan bir şahısta değilim. O yüzden kararı adminlere bırakıyorum, sonucu onlar belirtir. Tekrar iyi akşamlar. Ayriyetten ufak bir ekleme daha yapmak isterim, emote olayı ile ilgili. Kişinin mesafesi bana biraz daha uzak olduğu için sanırım silah çekme emotem onun ekranına düşmemiş. Orası ile de herhangi bir SS'im yok. Onun için üzgünüm, nasıl uygun görüyorsanız bir şey diyemem.