Konu: Reidar_Zigmeijer Hans_Heissler - DM  (Okunma sayısı 229 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.07.2024 17:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Reidar_Zigmeijer @barothecathedral  Hans_Heissler @ORGANIZE

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ares_Mortey

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracımızla duruyorduk ve kişiler gelip buradan gitmemizi söyledi. Bizde sadece durduğumuzu söyledik. Sonrasında diğerleri geldiler ve bize gitmemiz gerektiğini yinelediler. Sonrasında olanlar videolarda mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 29.07.2024 17:12
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 29.07.2024 17:41
Spoiler: GösterGizle

arkadaşları ilk önce hoodumuzda görüp yanlarına gidip samimice birşeye mi baktınız baylar diyorum sonrasında aynen diye cevap alıyorum ardından nerden geliyorsunuz diyorum cennet diyor yaptıkları rol belli kışkırtıcı rol sergiliyorlar duraklıyoruz sadece sorun yok diyorlar ve aldırış etmeden gidiyorum. Arabanın içindede bunun konusunu bahsedip boş adamlar kendimi yoramam diyorum /b olarak yazdığım chatte KANZAKİ üyelerini aktif olup olmadıklarını öğrenmek için yazıyorum role gitmek için

Spoiler: GösterGizle

Roth Ziegler arkadaşımız beni telefonla arayıp sokakta duran adamları tanıyormusun diyor aklıma bu adamların olduğu geldi ters konuşuyorlar diye telefonda bana bahsediyor, tekrar hoodumuza geldiğimizde atmış oldukları emote ve yazdıkları bunlar, zaten arkadaşlar kendileri video alıp kanıt olarak atmış attıkları chatlere bakarak kararı verebilirsiniz

Ayrıca adamlar burada takıldığı için IC olarak huzursuz oluyoruz, KANZAKİ birliğiyle ufak bir anlaşmazlık vardı adamlarını buraya gönderip hoodu takip ettiklerini düşündüğümüz bu olay gerçekleşti. İnceleyen admin videoyu iyi izlerse sevinirim yaptıkları rol zaten belli kendilerini göz göre göre ele vermişler, düzgün bir şekilde git diyoruz daha hala iğneleyici ve saçma roller sergilemeye devam ediyor mafyanın olduğu bir bölgede ve adam üstünlüğü bizim tarafımızda olmasına rağmen böyle rol sergilemeleri sonucu yaşanan olay bu oldu, şikayetin çöpe dönmemesi adına daha fazla bir şey yazmayacağım arkadaşlarda uzatmassa sevinirim şikayet açıldı savunmasını yaptık daha fazla polemiğe girmek istemiyoruz.

#3 - 29.07.2024 17:43
Dostum forumda gezinmek için köşeye çektik. O da sizin sokağınıza denk gelmiş. Sizin yazdıklarınızı ilk başta görmüyoruz dahi. Sonra geldiğinizde de sorun yok diye belirtmişiz zaten. Kışkırtmaya falan çalışmıyoruz kimseyi, adminler izleyip karar verebilir. Ek olarak ilk videoda 1.40'da emote atılmadan Reidar adlı arkadaşımız silahını çekiyor. Daha fazla uzatmaya gerek yok, adminlerimiz karar verir. İyi günler.

#4 - 29.07.2024 17:47
Dostum AFK iken gelmişsin role giriyorsun, mecbur seninle role girmek zorunda kaldık. Forumda işimiz olduğu için de kısa kesmek için devam et dedim. Benim bu konu hakkındaki son iletim, iyi roller.

#5 - 29.07.2024 17:51
Dostum forumda gezinmek için köşeye çektik. O da sizin sokağınıza denk gelmiş. Sizin yazdıklarınızı ilk başta görmüyoruz dahi. Sonra geldiğinizde de sorun yok diye belirtmişiz zaten. Kışkırtmaya falan çalışmıyoruz kimseyi, adminler izleyip karar verebilir. Ek olarak ilk videoda 1.40'da emote atılmadan Reidar adlı arkadaşımız silahını çekiyor. Daha fazla uzatmaya gerek yok, adminlerimiz karar verir. İyi günler.

Sana karşı son bir savunmamı yapayım dostum, ilk önce silahı çıkarıp gözünü korkutmak için bekliyorum silahı gördüğün halde gitmiyorsun ardından emote atıp sana ateş edip gunrp'mi devam ettiriyorum adminleri kandıracak bir şey söylemene gerek yok herşey açık ve ortada forumda takılmak için durduk demişsin bırak bu yalanları kimse yemez sunucuda sizin gibi düşük profil oyuncuların yüzünden diğer playerların başı yanıyor şimdi bu iletinin altına istediğin kadar yorum atabilirsin herşey kendi videonda belli oluyor adminler izlesin ona göre kararını versin sana ve arkadaşına karşı daha fazla ileti atmayacağım.

#6 - 31.07.2024 08:56

#7 - 31.07.2024 15:28
İyi günler,

İncelendi. Bir hood bölgesinde durmuşsunuz, inanın ne yaptığınız bizi ilgilendirmiyor. Oradaki arkadaşlar gelip size gitmenizi iletmişler, siz de toksiklik yapıp "iki dakikamızı kullanacağız" tarzında geri dönüş yapmışsınız, burası direkt hatalı. Kişilere karşı herhangi bir Fear RP gerçekleştirmemişsiniz ve rolsel olarak da geri dönüşünü almışsınız, bir ihlal yok.