Konu: TROLLER  (Okunma sayısı 206 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.07.2024 00:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cloudy_Capone @Cloudy_Capone / Donald_Dainty @Al_Capone / David_Dainty @enesomer5901 / Ezio_Dainty @fulkar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ramirez_Ortega @Hountfather

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24/07/2024 23:47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling, Noob DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokağımızda duruyorduk, bir anda dört kişi gelerek sebepsiz yere saldırdılar. Daha yeni hesapları var, troller. Daha başka söylenebilecek bir söz bulamıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu kişiler hakkında bir adet daha şikayet açmışlar benden önce, sunucunun huzurunu bozuyorlar

#1 - 25.07.2024 11:08
Aynı kişiler tarafından rahatsız edildim, çok low-rp. Rol kalitesine zarar veriyorlar  :garip:

#2 - 27.07.2024 23:15
Konu olan olaya şahit değilim ancak şikayette bahsi geçen kişiler tarafından Idlewood'da bu tarz bir olaya maruz kaldım.

Dümdüz yolumda giderken karşıdan Premier ile gelip kafadan arabama çarptılar, devamında araçtan inip hep birlikte /lay komutu attılar. (bazıları /lay4 falan atıp sağa sola yuvarlanıyordu) Devamında bir başka araç da gelip kazaya karıştı, gruptakilerden bir tanesi araçtaki kişiyi araçtan indirip yumruklamaya başladı, eş zamanlı olarak tüm grup araçtan indirilen kişiye ve bana emotesiz bir şekilde saldırmaya devam ettiler. O an olayın akışı ile ekran görüntüsü vesaire alamadım, bu şikayeti de üzerine görünce buradan bildirmek istedim.

#3 - 29.07.2024 16:51
Şikayet incelendi.

David_Dainty, Cloudy_Capone ve Ezio_Dainty karakterleri Retarted RP kapsamında cezalandırılacak.
Donald_Dainty karakteri Retarted RP & OOC Küfür kapsamında cezalandırılacak.

K&A