Konu: Trafik kavgasından DM  (Okunma sayısı 180 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.07.2024 01:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @inzaghi  =Jose Venegas   @akadefeasy  =Julio Villacres  @!Vito = Jesus Cazalla     @calınanhesap = Eric_Galvez

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.07.2024 00:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM, İllegal birlik kural ihlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslarla aramızda trafikte bir kavga oldu ve adamlar araçtan inip bana ateş ettiler, bölgeden kaçtım. Sonrasında takip edip düşürdüler ve bölgeden uzaklaştılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://streamable.com/helvd8

Ek açıklamalar(varsa): Ben onların birliğinin açılalı 15 gün olmadı diye biliyorum, yaptıkları sizin koyduğunuz yasağı çiğnemek olmaz mı?

#1 - 24.07.2024 01:21
Yakın zamanda toplu savunma iletisi gelecektir. Bilginize.

#2 - 24.07.2024 02:34
Merhabalar, Şikayette adı geçen Unıty Alley birliği adına savunmama başlıyorum. Öncelikle şikayeti gördüğüm an sırıtmama engel olamadım. Şikayeti açan arkadaş kusura bakmasın. Birkaç gündür Unıty Alley birliği olarak direkt olarak dmlere maruz kalıyoruz. Son olarak bu sabahta yediğimiz DM'e karşılık vermek için oyuna giriyoruz. (DM olaylarına karşılık ifm ekibine ulaştık gerekli kanıtları sunduk, eğer devam edildiği takdirde sıkacağımızı söyledik) Bu konu ayrı fakat arkadaşın dediği "Bu birliğin illegal yasağı yok mu" sorularına cevap niteliğinde olacaktır. Sadece belirtiyorum çünkü birliğimin illegal yasağının olup olmaması seni gram alakadar etmez. Neyse, arkadaş ile olan sorunumuza geçelim.

Güzel, güzel yolumuzda giderken Archie_Fletcher adlı karakter Sultan markalı aracımıza durduk yere (?) pit atıyor ve aracımızı yoldan çıkarıyor.
Haliyle arkadaşı takip ediyoruz ve her birimizin karakterleri çeteci olduğu için arkadaşı biraz sert uyarıyoruz. Olay yerinde yaklaşık olarak 7 8 kişiyiz. Archie_Fletcher adlı karaktere düzgün sürmesini söylüyoruz. Bu sırada vuracağımızdan değil fakat Unıty Alley birliği üyelerinin aracın içinde ellerinde silahlar gözüküyor. (Burada Archie_Fletcher karakterinin olayı Fear-RP yaparak karşılaması lazımdı) fakat Archie_Fletcher karakter sanki Hulkmuş gibi ellerinde silahlı 7-8 kişiye hakaretler savuruyor. Çeteci karakterleriz, ellerimizde silahlar var ve bir kişi bize sanki haklıymış gibi hakaretler savuruyor, yinede karaktere gitmesini söylüyoruz fakat hala daha küfürlere devam edince vuruyoruz. Karakterlerimiz yapay zeka değil bir sabırları var.

Bu olayda bizim karakterlerin ne yapması lazım? Trafik rolü olduğu için "Aaa, küfür etme arkadaşım, araçlardayız bak" falan demesi mi lazım? Tabi oynadığımız oyunun realistiği açısından seni vuruyoruz. Unıty Alley birliği olarak savunmamız bu yöndedir. Daha fazla tarafımızca ileti gelmeyecektir. (Karşı oyuncu savunmaya cevap yazmazsa)
« Son Düzenleme: 24.07.2024 02:41 inzaghi »

#3 - 24.07.2024 11:02
Orada bir yarış gibi kalkmayı planlıyoruz daha doğrusu 2 kişi kalkmayı planlıyor bende katılmak istiyorum kendimce, motorlu bir arkadaş daha var önümdeki Sultana pit atıyor sonrasında bana yaklaşınca bende motora ordanda Sultana hafif kaydırıyorum. Onlara da pit atmış sayiliyorum ancak karakterleri böyle bir durumda çok fazla toxic yapıyorlar bende devam ettiriyorum olayı çıkartıp vuruyorlar.

Ne kadar dm yediğin benim grram umrumda değil, öyle bir yasağın varsa o yasağa uyarsın.

Öncelikle arkadaşlar 7 8 kişiyiz gibi bir kelime kullanmış ancak rolde 5 benim gördüğüm onların ekibi olarak bildiğimde sultan var sadece. Ayrıca zaten yeni kurulan illegal bir oluşumunsunuz 4 kişisiniz beni araçtan indirip dovebilirdiniz de brawl atılabilirdi orada ancak siz silahı seçtiniz ve haklı gibi bir hava takiniyorsunuz. Sonrasına gelicek olursak İllegal birlik yasağı olan ekipler 15 gün boyunca silah kullanamaz böyle bir durumla karsilasirsam bu da beni ilgilendirir.
Birde arkadaş elimizde silah bulunuyor neden korkmuyor tarzı bir kelime daha kullanmış, görünen videoların hiçbirinde araç içlerinde silah gözükmüyor ayrıca gözükmese bile arkadaşlar emote atabilirlerdi, silahlarını gösterebilirlerdi. Ve zaten uzi kullanan arkadaşın da elinde değildi silah o tarz silahlarda araçta olduğunda silah elinde gozukebiliyor.

İyi forumlar

#4 - 24.07.2024 11:10
@hellix Şablona uygun şikayet açmalısınız.