Konu: Adriano_Barbieri - M/A , META MIX (G4 GÜNLÜKLERİ)  (Okunma sayısı 329 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.07.2024 23:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adriano Barbieri - @Thoronto

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bandits üyeleri, Rocco Valentini, ortamda bulunan PD arkadaşlar

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüleri

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
M/A - META, MİX

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, sevgiler G4 birliği ile bir karmaşa içerisindeyiz. Adriano_Barbieri karakteri G4' birliğinde olan insanları rehine aldığımız bir rol esnasında polisleri arayıp ihbar veriyor ve ne hikmetse verdiği konumda Bandits üyeleri G4 üyelerini kaçırmış bir şekilde rolünü sürdürüyor. Arkadaş sivil ancak G4 hoodunda takılıyor, yüksek ihtimalle birisinin M/A hesabı bakan admin kontrol ederse güzel olur.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Adriano_Barbieri karakteri G4 hoodunda ve Bandits üyelerinden birisine karşı motor ile çarpıyor, G4'e IC olarak destek veriyor.
Spoiler: GösterGizle

Adriano karakterinin ihbarı üzerine garaja polisler geliyor, ortamda olan tüm G4 ve Bandits üyelerini topluyor, götürüyor. Rol tamamen mixle ilerlemiş açık bir şekilde ihbar verebilmesi için birliğe alınmamış arkadaş, ancak G4'e destek vermeye devam ediyor IC - OOC

Baskın sırasında Adriano karakteri G4 birliği üyesi olan Laquan ile baskın anını izliyor, ihbarı veren zaten Adriano. Bariz ve açık bir şekilde OOC'den konuşuyorlar ve yüksek ihtimalle hesap M/A.

Bu her ne kadar bir ihlal olmasa bile belirtmek için, inceleyen admin arkadaşın gözüne batması adına atacağım. G4 birliği saha üzerinde savaşı kazanamayınca Jermaine karakteri yine bilmediği bilgiler doğrultusunda ilerleyerek polislere ifade veriyor. Yani durumu şuna getiriyorum, arkadaşlar kazanamayacaklarını anladığı gibi polise sığınıyorlar.

Ek açıklamalar(varsa): gerek yok böyle şeylere

#1 - 19.07.2024 23:35
İhbarı doğrulamak için bir PDSTAFF @ByRevenge 19.07.2024 - 20.15 tarihine bakarsa görecektir.

#2 - 20.07.2024 11:30
Kişiler ile herhangi bir şekilde ooc olarak konuşmam yok olayı yaşadığımız kişiler ile bir kavgaya girdiğimiz için samimileşmiştik. Ben garaja motoru tamir ettirmeye geldiğimde aktif tamirci göremediğim için içeriye girdim ve 2 arkadaşın kaçırıldığını gördüm + garajın önünde onların aracı vardı. Arkadaş ihbar atamadığı için ihbarı ben attım. Ek olarak hiçbir şekilde illegal değilim ve olmayı düşünmüyorum.

#3 - 20.07.2024 12:38
Kişiler ile herhangi bir şekilde ooc olarak konuşmam yok olayı yaşadığımız kişiler ile bir kavgaya girdiğimiz için samimileşmiştik. Ben garaja motoru tamir ettirmeye geldiğimde aktif tamirci göremediğim için içeriye girdim ve 2 arkadaşın kaçırıldığını gördüm + garajın önünde onların aracı vardı. Arkadaş ihbar atamadığı için ihbarı ben attım. Ek olarak hiçbir şekilde illegal değilim ve olmayı düşünmüyorum.
Sürekli G4 hoodundasın, profilinden gördüğüm  üzere R20 sürekli profiline bakmış, rehine alındığı anda hiçbir şekilde ofis içine girmedin, kendin demişsin arkadaş ihbar atamıyor diye ben attım. Girdiğinin, gördüğünün kanıtlarını sunabilirsin. Garaja bile G4 üyesi ile gelmişsin  :garip: :garip:

#4 - 20.07.2024 14:30
Allah-allah, kesinlikle sonra Laquan_Roth karakterinin arkasına binmedin değil mi?
Ya da birlikte gezmediniz full. Kesinlikle G-4 hoodunda dolaşmıyorsun 11 level multi seni  8)

#5 - 20.07.2024 16:29
Evet kanka gerçekten hiç alakan yok.
Şey rolü yaptınız sanırım. Sen bizim için ihbar verdin bundan sonra hep bölgemde takıl rolü mü yaptınız?
Adamların hoodundan çıkmıyorsun gerçekten. Lütfen M/A ile girip farklı şeyler denemeyin gençler bu sunucuda log kontrolü var.

#6 - 21.07.2024 11:39

Selamlar, olayın tamamında ofisin içerisinde bulunuyordum ve çoğunluk ile ofis kapısı kapalı konumdaydı. Sizin herhangi bir şekilde ofise girdiğinizi görmedim nedense? :garip: :garip:

#7 - 27.07.2024 09:13

Ne güzel illegal olmayı düşünmüyormuşsun öyle.

#8 - 27.07.2024 13:52

#9 - 31.07.2024 15:41
İyi günler,

İncelendi. Kişi o an için legal görünümlü görünüyor, ihbar verebilir burada bir problem yok fakat sürdüğü motor şekli, araca pit atmaya çalışması vesaire tamamen falso bir hareket. Ayrıca hood bölgesinde rol yaptığına, diğer oyuncularla etkileşime girdiğine dair kanıtlar yeterli değil. Kişiye ceza verilecek fakat meta/mix konusundan değil de NonRP Driving kapsamında ceza verilecek.