Konu: Timur Kapranov  (Okunma sayısı 130 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.07.2024 19:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timur_Kapranov @Shiels

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
emotsuz ateş

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Emotesuz ateş ediyor, eğer attıysa kanıt istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/54zasko

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 21.07.2024 19:15

Emote chatine düşmemiş. @Shiels muteli.

#2 - 21.07.2024 22:38
Timur'a o rolde en yakın kişi bendim. Benim chatime de düşmedi, kendi sokağından mı verdi bu emote'u? İnan bilmiyorum. Üç kişiden ikisi kanıt atıyor, ikisinin ekranına da düşmemiş.

Rol bölgesine gelmesiyle emote'u atması arasında 8 saniye var, araçtan inip ateş açma süresini de eklersen yaklaşık 10-12 saniyelik bir zaman dilimi bulunuyor. Bu emote'u nerede verdi? Merak ediyorum. Çünkü kendi hoodunda emote atıp 12 saniyede bizim oraya gelip ateş açmış bile olabilir. Yeterli bir süre ve rol bölgesindeki insanların chatine düşmemesinden kaynaklı şüphe ettirici.

Spoiler: GösterGizle

#3 - 21.07.2024 22:59
Timur'a o rolde en yakın kişi bendim. Benim chatime de düşmedi, kendi sokağından mı verdi bu emote'u? İnan bilmiyorum. Üç kişiden ikisi kanıt atıyor, ikisinin ekranına da düşmemiş.

Rol bölgesine gelmesiyle emote'u atması arasında 8 saniye var, araçtan inip ateş açma süresini de eklersen yaklaşık 10-12 saniyelik bir zaman dilimi bulunuyor. Bu emote'u nerede verdi? Merak ediyorum. Çünkü kendi hoodunda emote atıp 12 saniyede bizim oraya gelip ateş açmış bile olabilir. Yeterli bir süre ve rol bölgesindeki insanların chatine düşmemesinden kaynaklı şüphe ettirici.

Spoiler: GösterGizle

Emote attıktan sonra 3 adımlık mesafenizde buga girip yerin içine takıldı karakterim. Oradan kurtulmaya çalıştım ve bunu sizin de görmüş olduğunu zannediyorum. Sekiz saniye sürmesinin sebebi bu. Geldiğim yönden verdim emote'u, en fazla on adımlık mesafe. Chatinize düşebileceğini zannettim ama düşmemiş. Emote'suz sıkma gibi bir durum yok yani. Üçünüz de dip dibeydiniz, en yakın benim falan demenize gerek yok. O mesafeden gözükür sandım gözükmemiş. Kışkırtıcı şekilde konuşmayalım.

#4 - 22.07.2024 13:21
İyi günler,

Emote verilmiş gözüküyor, doğru. Bir sonraki durumda karşı tarafa saldırı yapacağınız zaman -yakın mesafede- emoteyi gördüklerinden emin olmaya çalışın. Onun haricinde bir problem görülmedi.