Konu: Derzhavin Mogilevich - rolde q  (Okunma sayısı 130 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.07.2024 13:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Derzhavin_Mogilevich @Artorias

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaşı vurdum. daha sonra kaçıp toparlanmak adına biraz uzaklaştım ve geri döndüğümde arkadaş piyasada yok. uzun süre bekledim ama giriş yapmadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): daha sonra yan karakterine giriş yaptı. yan karakterine durumu belirttiğimde öyle bir karakteri olmadığını hatta bilmediğini falan zırvaladı. forumdan gözüktüğünü mü bilmiyor anlamadım...

#1 - 21.07.2024 13:45
beni düşürmedin ve ben de q atmadım. düşürdüysen kanıtın vardır herhalde

#2 - 21.07.2024 13:47
var zaten ssi kanıtların arasında

#3 - 21.07.2024 13:48
Alıntı
beni düşürmedin ve ben de q atmadım

#4 - 21.07.2024 14:20
e niye vurduğum için şikayet açtın
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=162139.0

yetkiliyi mi yanıltıyorsun  ;) :D >:( :( :o 8) ??? ::) :-[ :-X :-\ :-* :'( :sampanya: :vays: :nays: :minigun: :uzi: :palmiye: O:-) :tommy: :garip: :vice: :colt: :manifdog

#5 - 21.07.2024 14:24
Alıntı
arkadaşı vurdum.
senin söylediklerinden yola çıktım, beni vurmadın zaten. vursaydın kanıtın olurdu.

#6 - 21.07.2024 14:43
Alıntı
arkadaşı vurdum.
senin söylediklerinden yola çıktım, beni vurmadın zaten. vursaydın kanıtın olurdu.
:D :D :D :D :D :D :D

#7 - 21.07.2024 16:07
İyi günler,

Birbirimizi kandırmaya gerek yok, takla atmaya da gerek yok. Gayet kanıtlar açık ve net, ceza uygulanacak.