Konu: Maskeli_48115  (Okunma sayısı 128 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.07.2024 19:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_48115

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, Powergame

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş tek başına hoodu basıyor bizim çocuğu düşürüyor müsait olmadığı için onun adına ben açıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kaç oldu dm'ler devam ediyor karşılık vermemeye çalışıyoruz. Yeter artık rol baltalıyorsunuz.

#1 - 21.07.2024 19:23
Burada seni düşüren benim ve tek kişi değiliz, savunma gelecek güzel rol baltalarız

#2 - 21.07.2024 19:31
Burada seni düşüren benim ve tek kişi değiliz, savunma gelecek güzel rol baltalarız
SS'te tek kişi gözüküyor savunma bekliyorum.

#3 - 21.07.2024 19:46
                 Şahitliğimi onaylıyorum.

Alıntı
DM, Powergame

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş tek başına hoodu basıyor bizim çocuğu düşürüyor müsait olmadığı için onun adına ben açıyorum.

Ek açıklamalar(varsa): Kaç oldu dm'ler devam ediyor karşılık vermemeye çalışıyoruz. Yeter artık rol baltalıyorsunuz.

#4 - 21.07.2024 19:50

Alıntı
DM, Powergame

6 kişi garaj basayım r20i tehdit edeyim garaj çalışanını taciz edeyim anlaşmamıza rağmen gidip tekrar bandits birlik üyesini vurmaya çalışayım düşünce manipülasyon yapıp forumda kendimi madur göstereyim ne kadar iyi oyuncusunuz siz öyle :o :o :o
Gerekli kanıtlar ve savunma akşama kadar gelmiş olacak.

#5 - 22.07.2024 15:32
İyi günler,

Şikayete baktığımızda sadece ekran görüntülerinde bir kişinin emotesi görünüyor fakat savunmada da tek kişi basılmadığı, birçok kişi tarafından basıldığı söylenmiş. Açılan şikayette şikayetçi tarafın kanıtları şikayet için yetersiz, bununla birlikte şikayeti yetersiz kanıt nedeniyle kapatıyoruz.