Arkadaşlar her kaybettiğiniz çatışma için foruma girerseniz Vice topluluğu toksileşmeye devam eder, bizim öne sürdüğümüz herşey için sslerimiz var siz ssiniz olmadan şikayet açıp bizi neredeyse terörsit olmakla suçlayacaksınız yani olayı forumdan büyütüp ooc yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Yine de siz bilirsiniz karar zaten yöneticilerin elinde.
Her kaybettiğiniz çatışma derken dostum? Biz savaşta değiliz, kalkıp size ateş açmıyoruz olduğunuz bölgeye baskın yapmıyoruz, illegal yasağımız var ve buna uyarak illegal rol yapmıyoruz.
Şikayete eklemek istediğim bir ihlal daha mevcut, yetkili incelerse sevinirim. Tamirhanenin aktif olduğu saatlerde ben ve arkadaşlarım reklam veriyoruz. Henüz şehirde kimseyle tanışmadık hem bireysel hem de birliksel olarak, tanıtımımızı inceleyebilirsiniz kimse bizim Montgomery'de olduğumuzu bilmiyor. Bu arkadaşlardan biri çıkan reklamda veya /tamirci komutunda ismimi görüp bana mesaj attı ve tamirhanenin konumunu istedi, yaklaşık 5-10 dakika sonra da arkadaşlar DM için garaja geldi. Numara sahibinin metagaming kuralından da ceza almasını istiyorum, hiçbiriyle tanışıklığımız yok isimlerimizi IC olarak bilmiyorlar.