Konu: Nico_Gomez -finrod  (Okunma sayısı 125 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.07.2024 23:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nico_Gomez @finrod

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Sivil Karakter İhlali, Mix

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar birlik R20'si, alt karakteriyle savaş bölgesine gelip arkadaşlarına info veriyor. Ekran görüntüsündeki chatte görüldüğü üzere birlik üyesi değil. Sonradan girmiş, ihlali yaptığı zaman birlikte değil yani.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Dediğim gibi, arkadaşın kendi görüntüsü. Chate bakılırsa birlik üyesi değilsin uyarısı düşmüş chatine. Ama savaş bölgesindeki olanları görüp sonrasında birlik üyelerine haber veriyor.

#1 - 21.07.2024 23:21
R20'ler alt karakterleriyle birlikte rol yapabiliyorlar. Alt karakterimi birliğe kendim alamadığım için birkaç kere rapor kısmından yazmıştım ve ilgilenilmemişti. Burada benim bir suçum bulunmuyor. Daha sonrasında ilgilenip birliğe aldılar zaten.

Ayrıca alt karakterle ilgili durumları İFM ticketından bildirmiştim, ticket kapandığı için şu an göremiyorum. Ama ilgili admin bakıp teyit edebilir.

#2 - 21.07.2024 23:26
Birliğine katılmadan info vermemeliydin dostum, birliğe alınmayı beklemen gerekiyordu. Yaptığın ihlal açık ortada, sonucu bekleyebiliriz.

#3 - 21.07.2024 23:33
Kendin karar vermezsen sevinirim. Sen şikayetini yaptın, ben de savunmamı yaptım. Şimdi çekilip sonuçlanmasını bekleyelim.

#4 - 22.07.2024 13:18
İyi günler,

Birlik lideri olduğu için alt karakterinde oynamasına izin veriliyor, evet. Nico Gomez karakterinin raporu bir süredir bekliyordu, takibindeydim ve birkaç saat içerisinde de incelemeye alıp karakteri birliğe alındı. Bir problem yok, incelemesi uzun sürdüğü için yönetici bazlı sorunlar kapsamında değerlendirildi. Sorun yok.