Konu: [20.7.2022 Jesse Jone] Aktif rolde Q + Fear RP  (Okunma sayısı 71 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.07.2024 19:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jesse_Jones @boudvioun

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Julia_Brand @Kanicen

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.7.2024 12:50 Suları.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Oyundan çıkış yapmak: son rol etkileşiminden en az 15 dakika geçmeden oyundan çıkış yapılmamalıdır. Rolün diğer tarafıyla iletişime geçip bu konuda anlaşmak mümkündür. Polislerle ilgili rollerde bu kuralın ihlali halinde silahlarınız ve envanterinizdeki yasadışı eşyalarınız silinebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sabah garajımızda aktif rolde bulunuyorduk bu arkadaş gelip paintjob yaptırmak istediğini söyledi arkadaş paitjob fiyatığını sorduğunda cevabımı verdim ve orda sözlü münaşakaya girdik. Brawl rolünü gören diğer garaj çalışanları arkadaşlar da dahil oldu ve o kadar kişi orda bulunmamıza rağmen fear rp sergilenmedi. Arkadaş tam canının azaldığını fark edince quit attı ve sonra tekrar gelip (o aralığı görmedim ama galiba arkadaş yemek yiyip tekrar bize saldırıyor bug abuse olabilir) saldırdı ve en sonunda olay rolsel olarak polise gitti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın fear rp den ve aktif rolde quit olaylarından dolayı ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 21.07.2024 16:15
Yasaklandı.