Öncelikle merhabalar, Madelyn_Bergamaschi karakteriyle kovalamacamız oluyordu, kendisi maskeliydi. Jefferson'un oradaki Bandit's garajına gitti ardından bende içeriye girdim ve bana sıkmaya başladı. Orada aramızda bir kısa süren çatışma çıktı, ardından Madelyn karakteri telsiz'den Baskın var gibisinden söylemlerde bulunmaya başladı: " https://i.hizliresim.com/7f511t8.png " Diğer kısıma gelirsek, orada ben sıkışacağımı düşünüp olay yerinden ayrılıyorum Video'daki yere gidiyorum, Madelyn karakteri telsiz geçince bir sultan geliyor, beni takip ediyor. Ona sıkmamdaki sebep ise: " https://i.hizliresim.com/s14gy4q.png " Kido karakterinin Madelyn karakteri telsiz geçtiği vakitten sonra olay yerine sultan ile gelip benim gittiğimi görüp beni takip etmesi, arkadaşı sonuçta telsizden haberleşiyorlar ben bana sıkıp sıkmayacağını bilemem, telsizden konustuklarını arkadası oldugundan emin oldugumu bilip ona da sıkıyorum. Çünkü hadi yoldan da geçmiyor geri geliyor, tekrardan bana bakıyor. Ben aracına sıkıyorum, onu orada düşürmüyorum Video'da da mevcut hepsi. Garajın oraya tekrardan geliyorum, toplanıyorlar bir kaç kişi bana sıkıyorlar, bende Kido karakterine sıkıyorum. Savunmam bu kadar, sonuçlanabilir.
Arkadaş zaten Video kaydındaymış, Video'nun tamamını yükleyebilir. Herşey görünür zaten amacım DM olsa orada AFK duran Samuel'i de düşürürdüm, fakat düşürmedim. Telsizin haberini duyan ve telsizden konuşan benimde Chatloguma düşen kişiye sıktım. Çünkü aktif bir çatışma ortamı içerisindeyiz.
Anladım sivil kafasına göre ateş acabiliyormu ve arabanın icindeyim ben telsizi duyma imkanın yok
Sivil kafasına göre ateş açmıyor, gayet ortada siz ateş açıyorsunuz. DM yapsam benim sıkmam gerekecek fakat siz sıkıyorsunuz, telsiz falan geçiyorsunuz ve bes metre bile yoktu telsizi geçerken, Madelyn karakteri araçta değildi telsiz geçerken. Kido karakterinin onu yazarken araçta yazdıgının kanıtı var mı? Bana araçta oldugunu belirtiyor, ben kanıtlarımı sunmusum. DM atmadıgımı belirtmisim, cok uzatmaya gerek yok. Sonuclanabilir sacma sapan konu dısından ileti fazlalıgı yapmaya gerek yok.