Merhabalar, şikayetinizi okurken ki özellikle "Ek açıklamalar(varsa): Muhtemel 1.23 zanlısı diyerek, apb açılmış. Mümkünse silahları da silinsin." kısmını okurken bir garipsedim, çünkü ben adam kaçırdığım için aranıyordum, özellikle beni her gördüğünüz yerde "bu adamı kaçıran kadın" diyen bir departman, benim silahlı olduğumu, ya da silahlı olacağımı neden düşündü? Beni durdurduğunuz anda bile silahım yokken neden silahım siliniyor onu anlamadım?
Savunma kısmına gelecek olursak, seve seve savunmamı ekleyeyim;
Bu klipleri ekledim çünkü kişiyi, oraya benim çağırmadığımın, kişinin oradan geçerken beni gördüğünün kanıtlarıdır.
Bu ekran görüntüleri de kişiyle telsiz konuşmalarım, kişiyle OOC olarak ne PM, ne DC hiçbir şekilde iletişime geçmedim. Kişi oradan geçiyordu, arandığımı gördü, birlikten arkadaşını kurtarmak istedi ve telsizden kaçmam için seslendi, yapılan tüm iletişim vb. şeyler IC olarak gerçekleşti.
Yetersiz gelen veya eklememi istediğiniz savunma var ise lütfen belirtiniz iyi günler.
Birkaç düzenleme yaptım çünkü ss'lerin sırasını ve streamable kanıtlarının linkini eksik atmışım, düzelttim.