Konu: Ebby_Aveiro [19/07/2024]  (Okunma sayısı 100 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.07.2024 03:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ebby_Aveiro @KLOXy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19/07/2024 03:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Türkçe Terim

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hocam olduğum yerde duruyordum mod falan bakıyordum ve arkadaşlar geldi, arabaya gel felan dedi ki saat 03:00 sonrasında takmadım ve aracıma yöneldim, arkadaşın birisi arabasından sopasını aldı ve banad doğru koştu, saldırmaya başladılar, sonrasında gasp etmeye çalıştılar onları pm aracılığı ile uyardım, 10 seviye değilseniz yapamazsınız, sonrasında rolsel bir şekilde olay yerinden uzaklaştılar

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken ceza verilsin.

#1 - 19.07.2024 03:29
Seni gasp edicez diye birşey çıkmadı aklımızda sadece rol döndürmek için atlasana ahbap gezelim dedik aracına gittin torpidodan gizli birşeyler alır beline atar diye emote verdin bize döndün değişik değişik roller yaptın arkadaşımda türkçe terim kullandığını görmedim görseydim bende uyarırdım sorun yok sırf öyle bir rol sergiledin diye ben role girmek istememiştim ondan aracıma girip gittim gasp edemiceğimizi biliyorum çünkü zaten levellerimiz yetmiyor + olarak benim alex john hesabı legal karakter

#2 - 19.07.2024 03:30
Dostum arabadan gizli birşey almışım, sizi korkutmak için, gerçek olarak düşünürsek bu bir tornavidada olabilirdi, bir cüzdanda. Gasp etmek gibi bir rol yapmak istemediysen parasını alalım diye sözde bulunmayacaktın.

« Son Düzenleme: 19.07.2024 03:38 boudvioun »

#3 - 19.07.2024 03:35
Dostum gerçekçi olursan sen elini beline attığın için ben şüphelenip direk sana dalarım yani kendimi korumak amacıyla, Tornavida alman fark etmez sen elini beline atıyorsun.

#4 - 19.07.2024 03:38

Burada sadece türkçe terim hatası olmuş arkadaşımda eyerki şikayetin varsa eyvallah bende olsam olayda benimde hatam varsa eyvallah ama ileriye gitmesine gerek yok bence ya delleyelim yada kalsın fark etmez

#5 - 19.07.2024 03:38
Benim açtığım şikayet zaten türkçe terim ile alakalı, neyin savunmasını yapıyorsun bilmiyorum.

#6 - 20.07.2024 12:29
Ebby_Aveiro karakteri Türkçe Terim kapsamında ceza alacak.

K&A