Konu: Mahlik Marshall-GOD  (Okunma sayısı 251 defa)

#0 - 18.07.2024 21:07
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mahlik Marshall @FalqoN  @
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17/07/2024 15:49

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bıraktığım kanıtta her şey net olarak gözüküyor. Can 20'den 100'e çıkıyor ve 100 olduktan sonra 4 hit atıyorum ve 102'den canı aşağıya inmiyor. 3-4 kişi AK ve Deagle ile daha sonra sıkıyor biraz daha hit yiyor düşmüyor ve en sonunda düşüyor. Canı 20'den 100'e çıkarken 1-2 saniye duraksıyor ve canı 102 oluyor. Daha net bir şekilde incelenmesi adına yakınlaştırıp uzaklaştırdım, adminler isterse normal halini de atabilirim sorun yok.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 18.07.2024 21:21
Beklediğimden daha geç geldi. Savunma yolda ((:

#2 - 18.07.2024 21:37
https://streamable.com/rlt0pi Videoyu izlediğinizde god olmadığımı net şekilde anlayacaksınız, ben yine de arkadaşların ve adminlerin aklında soru işareti kalmaması için detaylı açıklamasını yazayım. Maskeliyken gerçek canın gözükmesi için hit alman gerekiyor, bu hit deagle veya yumruk hiç farketmez. Videoda görüleceği üzere bende gerçek canım olan 152 gözüküyor, arkadaşta ise hasar aldıktan sonra gerçek canım gözükmeye başlıyor. Bu sistemin bir bugıdır, istedikleri gibi deneyebilirler. Videomda herşey net olarak gözükmüş. Sonuçlanabilir.

#3 - 18.07.2024 21:41
Aynı olay senin başına da gelse sende açardın. Arkadaşın videosunu gördüm ve şikayet kapatılabilir.

#4 - 18.07.2024 23:43
Aynı olay senin başına da gelse sende açardın. Arkadaşın videosunu gördüm ve şikayet kapatılabilir.
Bu konuda sana hak veriyorum, şikayet açmanı da anlayabiliyorum. Sistemin bugı seni yanıltmış. İyi forumlar.

#5 - 19.07.2024 06:19
Savunma yeterli.